Horoscop zilnic. Sambata, 8 august

Sambata, 08 August 2020, ora 07:00
9114 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 8 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Chiar daca nu poti face ce ti-ai propus, astazi poti gasi alte activitati in aer liber care te vor satisface. Ziua va fi linistita si placuta si iti va permite sa apreciezi micile minuni ale vietii.

TAUR

Daca nu esti o persoana calma, un membru al familiei te poate face sa iti pierzi cumpatul astazi. Nu te simti constrans/a si nu indeplini noi obligatii care nu te preocupa. Vizita unor prieteni va destinde atmosfera.

GEMENI

Inca de la primele ore ale diminetii, activitatile creative vor fi favorizate. Dupa-amiaza va fi in familie, intr-un climat de buna comunicare si armonios. Viata ta sociala este intensa si plina de momente frumoase.

RAC

Nu te gandi atat de mult la probleme, ci doar odihneste-te si fa ce iti doresti. Daca ai o atitudine negativista, poti rata o zi care se anunta foarte satisfacatoare pentru tine si pentru persoana iubita.

LEU

Incantarea ta pentru tot ceea ce este excentric ii poate enerva pe cei din jurul tau astazi. Incearca sa te gandesti mai mult la cei dragi atunci cand vine vorba de planuri comune si sa nu fii tu cel/cea care decide totul.

FECIOARA

Astazi poate aparea o problema cu un prieten apropiat, dar daca nu i se acorda prea multa importanta, se va rezolva singura. In dragoste ti se pregateste o surpriza romantica.

BALANTA

Un apel neasteptat iti va distruge toate planurile, dar te va umple de bucurie. Partenerul/a de viata iti va oferi o alta alternativa de petrecere a serii. Desi astazi nu vei avea ocazia sa faci ceea ce ti-ai dorit, te vei simti foarte fercit/a.

SCORPION

Un membru al familiei va fi agresiv si dornic de cearta. Evita contradictiile, chiar daca te simti provocat/a. Seara va fi linistita si foarte placuta daca o petreci alaturi de prieteni.

SAGETATOR

E posibil sa fii nevoit/a sa faci fata unor cheltuieli neprevazute. Nu te enerva si incearca sa iti gestionezi cat mai bine banii. Vei avea mai multe optiuni de petrecere a zilei, oricare dintre ele te va incanta.

CAPRICORN

Fii realist/a atunci cand iti faci planuri, altfel nu le vei putea duce la indeplinire. Seara se anunta linistita, cu accent pe romantism si tandrete.

VARSATOR

Este posibil sa ai de-a face cu o problema de familie. Pentru a gasi solutia este nevoie de timp. Profita la maximum de timpul liber si de a avea activitati impreuna cu partenerul/a de viata.

PESTI

Ceva neprevazut te va impiedica sa iti petreci ziua asa cum ti-ai planificat. Ziua va fi cu de toate, alternand momentele enervante cu altele foarte stimulante. In dragoste, exista intelegere si romantism.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020