Horoscop zilnic. Sambata, 7 noiembrie

Sambata, 07 Noiembrie 2020, ora 07:00
7011 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 7 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In aceasta zi o sa ai ocazia de a te relaxa in sfarsit, dupa o saptamana destul de dificila. Totusi, nu te deconecta complet de la e-mail sau telefonul mobil pentru ca pot aparea anumite situatii care sa necesite o rezolvare rapida.

TAUR

Pentru tine, urmeaza o perioada mai agitata si ca sa ii faci fata asa cum trebuie, e necesar sa iei in serios orice informatie. Altfel spus, nu mai trata totul cu superficialitate, mai ales daca de tine depinde viitorul rudelor/prietenilor tai!

GEMENI

Desi nu o duci prea bine din punct de vedere al sanatatii organismului, nu e cazul sa te ingrijorezi! Incearca mai intai sa apelezi la remediile naturiste pentru ca de multe ori, acestea te pot ajuta la fel de bine ca medicamentele!

RAC

Daca simti ca relatia ta de iubire a intrat intr-un impas, ar trebui sa ii propui jumatatii tale o experienta inedita! De exemplu, de ce nu il provoci la o drumetie montana care sa se termine in intimitatea unui cort? S-ar putea ca aceasta experienta sa fie scanteia de care aveati nevoie pentru a reaprinde focul iubirii.

LEU

Nu te teme sa iti asumi anumite riscuri si sa iei decizii putin mai dure! Chiar daca va fi mai dificil, efectul dorit nu va intarzia sa apara si cat de curand te vei felicita pentru rapiditatea cu care ai actionat!

FECIOARA

In prima parte a zilei o sa asisti la un eveniment foarte interesant, care te va captiva in intregime. Daca e vorba de o intrecere sportiva, ai face bine sa iti iei toate masurile de protectie necesare! Sigur nu iti doresti ca la final, starea ta de sanatate sa fie mai precara...

BALANTA

Trebuie ca rudele tale sa te ia in serios si sa iti acorde mult mai mult respect! Desi le-ai dovedit intotdeauna ca ai emis opinii pertinente si ca ai oferit sfaturi utile, majoritatea celor din jurul tau au evitat sa te ia in serios. Toate acestea se vor schimba dupa ziua de azi!

SCORPION

In sanul familiei tale, atmosfera este destul de tensionata si daca nu vei face nimic in aceasta privinta, veti ajunge sa va aruncati vorbe destul de dure. Ca sa eviti aceasta situatie, o buna idee poate fi organizarea unui gratar la iarba verde.

SAGETATOR

Chiar daca nu o duci excelent din punct de vedere financiar, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la absolut toate dorintele tale. Incearca sa faci economii in domeniile caracterizate de exces si risipa si o sa vezi ca lucrurile se vor indrepta treptat!

CAPRICORN

In prima zi de weekend o sa excelezi la toate capitolele, fie ca e vorba de iubire, bani sau sanatate. Totusi, nu e cazul sa te lauzi in vreo privinta ci din contra, e mai bine sa arati aceeasi modestie ca si pana acum!

VARSATOR

Trateaza cu seriozitate problemele de la locul de munca si daca poti, acorda si tu o mana de ajutor colegilor aflati la ananghie! Chiar daca e weekend si ti-ai propus sa te deconectezi de la job, nu se va intampla o tragedie daca vei amana planurile cu cateva zeci de minute!

PESTI

Daca esti parinte, aceasta zi va fi despre cei mici. Practic, lor le vei acorda toata atentia si vei reusi sa intri in lumea lor destul de usor. Foloseste-te de ocazie pentru a afla care le sunt cele mai intime dorinte!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020