Horoscop zilnic. Sambata, 6 martie

Sambata, 06 Martie 2021, ora 07:00
7286 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 6 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este posibil ca in aceasta sambata sa te simti dezamagit/a de comportamentul unor persoane sau de ceea ce ti s-a spus despre ele. Poate ti-a ajuns la urechi o barfa care pune la indoiala increderea ta in cineva. In loc sa te increzi in ce auzi, mai bine analizeaza-l pe cel care raspandeste barfele.

TAUR

Incearca sa rezolvi astazi problemele care iti fac rau si nu judeca pripit. De asemenea, nu te lasa condus/a de furie, deoarece este posibil sa nu fie justificata. In dragoste, temperamentul tau iti poate cauza complicatii cu partenerul/a.

GEMENI

Astazi ai putea primi un apel de la cineva care ti-a demonstrat ca nu poti avea incredere in el. Nu accepta propunerea lui, pentru ca trebuie sa incepi sa scapi de oamenii care nu aduc nimic pozitiv in viata ta. Alege compania celor care vor sa iti fie bine si pe care poti conta oricand.

RAC

In domeniul sentimental, aceasta sambata este o zi minunata pentru afectiune si dragoste. Relatiile pe termen lung sunt favorizate. Daca esti cu cineva de mult timp, nu lasa sa treaca ziua fara sa-i sugerezi ca ar trebui sa treceti la urmatorul nivel in relatie. Daca esti singur/a, este timpul sa iubesti din nou si sa profiti de orice ocazie pentru a te intalni cu cineva care insista.

LEU

Bucura-te astazi pentru ca problema care te-a ingrijorat atat de mult in ultimele zile este pe cale sa fie rezolvata. De asemenea, iti vei da seama ca nu a fost mare lucru si ca ai exagerat. Daca ai fi incercat sa privesti lucrurile pozitiv, nu s-ar fi intamplat nimic din toate astea. Uneori e mai bine sa te lasi condus/s de intuitie decat sa gandesti prea rational.

FECIOARA

In ceea ce priveste dragostea, vei avea parte de o zi de weekend minunata. Dar retine ca trebuie sa petreci mai mult timp cu partenerul/a si sa te implici mai mult in problemele care il/o afecteaza. Uneori se simte singur/a.

BALANTA

Astazi iti poti incerca norocul la loto, pentru ca astrele sunt de partea ta si poti avea o surpriza placuta. Va fi o zi de situatii neasteptate, asa ca pregateste-te sa te adaptezi rapid.

SCORPION

Daca te-ai intalnit recent cu o persoana de care iti place, astazi vei descoperi lucruri care nu iti vor pica tocmai bine despre ea. Daca intentionai sa o revezi, anuleaza planul fara sa stai pe ganduri.

SAGETATOR

Astazi, cea mai buna modalitate de a profita de aceasta zi libera este sa repari si sa ordonezi unele lucruri acasa. Elibereaza spatiul pentru ca energiile bune sa intre in casa. De asemenea, va fi bine sa iesi sa cumperi ceea ce ai nevoie, evitand cheltuielile inutile.

CAPRICORN

Dedica-ti cateva ore din zi pentru curatenia in casa, iar in restul timpului cauta sa te distrezi. Daca ai un partener, iesiti undeva si faceti ceva inedit. De asemenea, e posibil ca o persoana draga sa treaca acum printr-un moment dificil din cauza familiei sau a muncii. Fii alaturi de ea!

VARSATOR

Nu iti e de niciun folos sa iti faci grii de o problema economica. Astazi, pentru ca ai timp, gandeste-te cu atentie cum a aparut aceasta criza si cum poti iesi din ea. Vei gasi raspunsul si calea pe care trebuie sa o urmezi. Fara indoiala va fi rezolvata foarte curand.

PESTI

In dragoste, e posibil sa realizezi ca nu ai stiut sa apreciezi pana acum persoana pe care o ai alaturi. Este cat se poate de adevarat, iar astazi este un moment foarte bun pentru a-ti arata iubirea pe care i-o porti.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic