Horoscop zilnic. Sambata, 4 iulie

Sambata, 04 Iulie 2020, ora 07:00
6063 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 4 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Exista posibilitatea ca astazi sa obtii un super premiu sub forma unei mosteniri, intalniri romantice sau cadou foarte scump. Un fost partener iti poate trezi din nou interesul.

TAUR

Creativitatea ta se afla la cote maxime si te vei implica astazi intr-o multime de activitati interesante. Evita persoanele predispuse la barfe, pacaleala si invidie.

GEMENI

Astazi vei avea parte de o mica situatie incomoda. Exista riscul sa te plictisesti, chiar si cu familia. Singura modalitate de a-ti recapata starea sufleteasca normala este sa iesi din rutina.

RAC

Este o idee buna sa organizezi pentru ziua de astazi o intalnire de pomina cu prietenii. Poate fi vorba despre o mini-excursie in apropiere sau de o fuga la plaja, cu conditia sa eviti aglomeratia.

LEU

Nu este recomandat sa te ocupi de treburi serioase astazi. Probabil ai obiective complexe, cum ar fi sa castigi inima cuiva. Fii intelept/eapta, poate daca esti indiferent/a, acea persoana va incerca sa se apropie de tine.

FECIOARA

Ziua de astazi este numai buna pentru a incepe o renovare a casei sau o schimbare de decor. De asemenea, nu uita de rudele mai in varsta. Da-le un telefon sau, mai bine, fa-le o vizita!

BALANTA

Astazi vei fi spontan/a, amabil/a si fermecator/oare. Acest amestec de calitati poate contribui la succesul tau pe plan sentimental. Daca esti singur/a, ai sansa de a-ti face prieteni interesanti.

SCORPION

Daca esti implicat/a intr-o relatie, optimismul tau te va ajuta sa intaresti legatura. Aceasta zi nu este potrivita pentru achizitii costisitoare sau investitii dubioase, cum ar fi jocurile de noroc.

SAGETATOR

Astazi poti descoperi un nou hobby cu care sa iti ocupi timpul. Cu toate acestea, nu uita de chestiunile importante, in special legate de familie si de planurile stabilite cu cei dragi.

CAPRICORN

Daca esti singur/a, astazi este o zi excelenta pentru a te lasa purtat/a de val. Spune da flirtului, fara a analiza prea tare persoana pe care o ai in fata ta. Vei fi surprins/a de ceea ce vei descoperi.

VARSATOR

Astazi nu este de dorit sa cedezi in fata provocarilor. Exista riscul ca o persoana sa apara alaturi de cineva cu scopul de a te face sa suferi. Abia spre seara vei reusi sa te calmezi cu adevarat.

PESTI

Astrele iti recomanda sa petreci mai mult timp de unul/una singur/a astazi. Poti face sport, poti viziona filmele preferate sau sa mergi la un salon de infrumusetare. Cert este ca trebuie sa eviti tentatia de a face celorlalti prea multe dezvaluiri, chiar daca e vorba despre persoane in care ai incredere completa.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #zilnic, #astre, #iubire, #dragoste, #noroc , #Horoscop 2020