Horoscop zilnic. Sambata, 3 iulie

Sambata, 03 Iulie 2021, ora 07:00
5377 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 3 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

S-ar putea ca astazi sa te trezesti in mijlocul unei aventuri. Situatia ta financiara este stabila, iti poti permite acele ciudatenii la care tanjesti. O activitate in aer liber ti-ar putea distrage atentia de la grijile tale.

TAUR

Este ziua schimbarilor in familie, dar intr-un mod pozitiv. Depasesti cu usurinta dificultatile financiare care iti apar in cale. Nu amana in continuare vizita ta la dentist, pentru ca situatia se va agrava.

GEMENI

Esti din ce in ce mai indragostit/a de partener/a, dar nu stii sigur daca sentimentul e reciproc. Relaxeaza-te mai mult astazi si lasa intuitia sa decida pentru tine. Medicul te va sfatui cu privire la anumite analize.

RAC

Atat tu, cat si persoana iubita, simti nevoia sa va petreceti timpul impreuna. Vei primi sfaturi financiare importante. Gestioneaza-ti eficient energia, deoarece ai tendinta de a fi obosit/a.

LEU

Incearca sa intelegi mai mult nevoile si cererile partenerului/ei de viata. Vei avea de luat decizii financiare importante astazi. Cineva are din nou incredere in tine si iti da o responsabilitate mare. Statul pana la ore tarzii nu e foarte recomandat pentru tine.

FECIOARA

Lasa ranchiuna deoparte si vei avea beneficii pe plan sentimental. Cineva iti va rambursa imprumutul pe care i l-ai dat. E o zi minunata pentru a ajunge la un acord cu o persoana draga. Ai grija de mananci si la calitatea alimentelor, altfel s-ar putea sa te confrunti cu arsuri la stomac.

BALANTA

Planifica viitorul impreuna cu partenerul/a de viata astazi. Cadoul pe care voiai sa-l oferi unei persoane drage va trebui sa mai astepte, nu o duci prea bine cu banii. Daca poti, odihneste-te cat mai mult noaptea.

SCORPION

Este posibil ca partenerul/a de viata sa nu se poarte asa cum te astepti. Astazi vei face investitii care iti vor aduce numeroase beneficii. Poate recidiva o raceala aparent vindecata.

SAGETATOR

Vei gasi intelegere in persoana iubita astazi. Fa-ti ordine in viata ta financiara, haosul nu te avantajeaza. Socializeaza cu alte persoane, iti va face bine la psihic.

CAPRICORN

Te vei intelege extraordinar astazi cu o ruda apropiata, iar relatia vi se va imbuntati. Cauta sa gasesti echilibru pe plan financiar. Daca pleci intr-o calatorie, nu uita sa iei cu tine medicamentele de care stii ca poti avea nevoie.

VARSATOR

Sparge monotonia si iesi mai mult in oras pentru a cunoaste oameni noi. Nu trebuie sa cheltuiesti multi bani pentru asta, pentru ca oricum nu ai prea multi. Fii mai permisiv/a cu dieta pe care o urmezi pentru a evita o anemie.

PESTI

Apar tensiuni cu partenerul/a de viata, dar sunt de moment. Trebuie sa economisesti cat mai multi bani, vei avea nevoie de ei in curand. Linisteste-te si nu ii impovara pe cei din jur cu proasta ta dispozitie.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic