Horoscop zilnic. Sambata, 3 aprilie

Sambata, 03 Aprilie 2021, ora 07:00
6509 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 3 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Sentimentele predominante astazi vor fi de bucurie si fericire. Controleaza-ti dorinta de consum si redu cheltuielile. Spre seara, cineva iti va cere pararea cu privire la o chestiune profesionala. Posibile probleme intestinale.

TAUR

Ai un magnetism care poate seduce pe oricine. Economiseste bani pentru a evita situatiile neplacute in viitor. Spre seara, ti se va confirma faptul ca ai avut dreptate cu privire la deciziile tale. Ai acumulat multa tensiune in ultima vreme, ai nevoie de odihna!

GEMENI

Astazi vei intalni o persoana foarte speciala. Banii pe care ii astepti intarzie sa apara. Modereaza consumul de cafea si bauturile carbogazoase, nu iti fac deloc bine!

RAC

Astazi vei avea parte de o intalnire romantica foarte interesanta. Nu fi materialist/a, banii nu inseamna totul. Primesti sprijinul celor din jur intr-o activitate dificila. Este o zi buna pentru a renunta la un viciu care iti afecteaza sanatatea.

LEU

Vei observa o anumita tensiune la prieteni si familie. Cu banii stai bine, dar nu exagera cu cheltuielile. Esti o persoana de succes, dar ramai cu picioarele pe pamant. Timpul liber este sacru, profita de el!

FECIOARA

Daca dragostea isi face astazi aparitia, poate fi intensa. Ai sansa de a-ti investi banii in ceva sigur. Ai parte de o zi plina de veselie si vitalitate.

BALANTA

Astazi vei avea parte de confruntari cu partenerul/a de viata. Va trebui sa te confrunti cu anumite provocari. Starea de sanatate incepe sa se imbunatateasca.

SCORPION

Afectiunea persoanei iubite iti face viata mai frumoasa. Este momentul ideal pentru a vinde un bun. Ai initiative bune, iar flerul te ajuta. Sanatatea se va imbunatati.

SAGETATOR

Fii atent/a la sfaturile sentimentale pe care le primesti, nu intotdeauna ajuta. Apar cheltuieli neprevazute legate de masina ta. Genunchii vor fi deosebit de sensibili, ai grija la greutate!

CAPRICORN

Vei fi sufletul petrecerii si vei cuceri pe oricine din jurul tau. Posibila confruntare pe tema banilor. Problemele de sanatate vor disparea treptat.

VARSATOR

Un apel telefonic neasteptat te va inveseli. Nu lua decizii financiare in graba. Ar trebui sa adopti obiceiuri de viata mai sanatoase, in special daca te confrunti cu surplus de greutate.

PESTI

In ceea ce priveste dragostea, ziua va fi pasionala. Economiseste cat poti, platile mari vin. Trebuie sa controlezi excesele si sa iei in considerare o schimbare a stilului de viata.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic