Horoscop zilnic. Sambata, 27 februarie

Sambata, 27 Februarie 2021, ora 07:00
6987 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 27 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Pari dispus/a sa-i oferi toata afectiunea ta partenerului/ei de viata astazi. Perspectivele financiare sunt foarte promitatoare. Apar oportunitati de a evolua profesional.

TAUR

Fii mai atent/a cu oamenii care te iubesc. O zi fara probleme de ordin financiar. Daca ai nevoie de o zi libera saptamana urmatoare, vorbeste de pe acum cu seful tau.

GEMENI

Daca esti implicat/a intr-o relatie, flacara iubirii se va reaprinde astazi. Ar trebui sa fii mai atent/a la bani, deoarece nu o duci prea bine. Incearca sa adopti un regim alimentar sanatos si bio.

RAC

Incearca sa fii mai bland/a cu partenerul/a de viata astazi. Situatia ta financiara este zdruncinata din cauza cheltuielilor neprevazute. Pastreaza-ti energia pentru saptamana ce va urma.

LEU

Daca esti singur/a, astazi poti intalni pe cineva la petrecerea unui prieten. Cu banii nu exista probleme, insa tot trebuie sa fii precaut/a si chibzuit/a.

FECIOARA

In dragoste, nu traversezi cel mai bun moment al tau. Te vei concentra pe prieteni si familie si le vei face mici cadouri. Nu iti forta limitele, altfel sanatatea ta ar putea avea de suferit.

BALANTA

Partenerul/a iti va acorda mai multa atentie astazi si iti va placea asta. Trebuie sa fii mai prudent/a daca nu vrei ca banii sa ti se epuizeze. Din fericire, la capitolul sanatate stai excelent.

SCORPION

Scapa de timiditate, este timpul sa faci primul pas in dragoste. Cu putin mai multa determinare, vei reusi sa obtii o suma de bani semnificativa. Nu cara greutati, deoarece spatele ti-ar putea ceda.

SAGETATOR

Viata ta amoroasa se va imbogati cu o relatie noua. Iti poti permite sa cheltuiesti bani pe cadouri pentru rudele tale. Pe parcursul zilei vei consuma multa energie, asa ca odihneste-te devreme si mananca mai bine!

CAPRICORN

Este o zi excelenta pentru dragoste. Situatia ta financiara este stabila, asa ca iti poti permite cateva mofturi. Invata sa controlezi acele atacuri de anxietate.

VARSATOR

Vei fi mai sensibil/a si mai emotiv/a decat de obicei in ceea ce priveste dragostea si relatia ta. Cu banii stai bine, asa ca poti face unele investitii. Tensiunea acumulata va provoca dureri musculare.

PESTI

Gaseste o modalitate de a petrece mai mult timp cu partenerul/a de viata. Inainte de a imprumuta bani, gandeste-te daca poti sa ii inapoiezi. Schimbarile de temperatura iti pot afecta gatul.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic