Horoscop zilnic. Sambata, 25 iulie

Sambata, 25 Iulie 2020, ora 07:00
7536 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 25 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi este o zi in care ti se cere sa fii mai atent/a decat de obicei, altfel relatiile tale ar putea fi afectate. Cu siguranta nu esti de acord cu atitudinea unora, insa daca ripostezi, vei provoca situatii conflictuale.

TAUR

Este important ca astazi sa ai capacitatea de a invata sa accepti diferentele dintre oameni. Respectul reciproc se castiga. Lasa totul sa decurga natural, in special pe plan amoros.

GEMENI

Astazi va fi o zi plina de momente placute si zambete in relatiile si contactele profesionale ori de afaceri. Astrele iti ofera multa bunastare, precum si capacitatea de a atrage situatii benefice si distractive in favoarea ta.

RAC

Sentimentele pe care le vei avea astazi vor fi placute si iti vor permite sa te bucuri de tot. Va fi o zi buna pentru tine, in care dragostea si cariera sunt in top.

LEU

Astazi vei fi optimist/a si vei gandi cat se poate de pozitiv. Prin urmare, vei extrage doar partea buna din orice situatie, fie ea cat de neplacuta. Pe de alta parte, astrele iti recomanda sa fii mai atent/a la sentimentele celui/celei de langa tine.

FECIOARA

Atitudinea ta pozitiva i-ar putea ajuta pe cei din jurul tau sa-si rezolve problemele emotionale. Experienta te ajuta pentru ca ai dezvoltat in timp abilitati de a depasi obstacolele si de a te vindeca. Poti fi un exemplu.

BALANTA

Unul dintre efectele pe care astrele le are asupra ta este cresterea sensibilitatii fata de oamenii si situatiile din jurul tau. Aceste lucru te face sa te simti instabil/a si nesigur/a. In timp, vei reusi sa iti stapanesti mai bine emotiile.

SCORPION

Astazi vei fi mai atent/a la ce se intampla in jurul tau decat de obicei. Adopti un nou mod de a fi si de a vedea lumea, iar acest lucru iti poate aduce oportunitati grozave atat in cariera, cat si in dragoste.

SAGETATOR

Astazi vei decide sa iti schimbi rutina si sa traiesti alte tipuri de situatii. Simtul umorului iese in evidenta la locul de munca si renunti pentru moment la ratiune in favoarea distractiei si relaxarii.

CAPRICORN

Vei aborda altfel viata astazi, cu mai mult umor si degajare. Ai o dispozitie buna si iti doresti sa o impartasesti si cu cei din jurul tau. Un ras sanatos ajuta enorm psihicul.

VARSATOR

Pacea pe care incepi sa o simti in suflet te ajuta pe toate planurile vietii tale. Incepi sa te bucuri de tot ceea ce intalnesti si exprimi cu o mai mare usurinta ceea ce simti. Aceasta atitudine este benefica in special vietii de cuplu.

PESTI

Renunti la furie sau nemultumiri si acest lucru te face sa te simti mai puternic/a decat ai crezut ca esti. Iertarea este foarte importanta pentru a-ti vindeca sufletul, in special daca ai trecut recent printr-o deceptie amoroasa.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020