Horoscop zilnic. Sambata, 21 noiembrie

Sambata, 21 Noiembrie 2020, ora 07:00
5951 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 21 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Rasfata-te mai mult si nu mai pune la suflet toate nimicurile! Daca vei trai pentru altii, pur simplu vei permite ca viata sa treaca pe langa tine! Ziua aceasta poate fi momentul zero pentru tine, din care sa incepi schimbarea!

TAUR

Chiar daca este weekend, se pare ca nu te poti deconecta de problemele de la locul de la munca. Fa un efort in acest sens, si cat mai rapid, pentru ca altfel risti sa iti superi foarte rau rudele si partenerul de viata!

GEMENI

Azi vei asista la un eveniment memorabil, care iti poate influenta viitorul. Daca te decizi sa pui pret si pe aparente, vei avea doar de castigat! Chiar daca tu nu o faci, sunt multi cei care atunci cand catalogheaza o persoana, raman la impresia pe care si-au format-o la primul contact.

RAC

E timpul sa iei o pauza de la serviciu pentru ca momentan, ai alte lucruri mai importante de rezolvat. Nu e cazul sa faci pe eroul/eroina, meriti sa iti urmaresti propriul interes, pentru ca nimeni altcineva nu se va gandi la tine!

LEU

Astazi vei inventa un anumit lucru sau un algoritm la serviciu, ce poate usura tuturor munca. Daca sefii vor dori sa te recompenseze financiar, accepta-le darul! Chiar iti vor prinde bine cativa bani in plus!

FECIOARA

In prima zi a acestui sfarsit de saptamana o sa cunosti cateva persoane extrem de placute si inteligente. Daca esti singur/a, n-ar fi rau sa incerci dezvoltarea unor noi relatii...S-ar putea ca la finalul zilei sa iti largesti cercul de prieteni!

BALANTA

Esti o persoana destul de echilibrata dar astazi, o sa iti pierzi cumpatul dintr-o prostie. Daca gestul si reactia ta deplasata te vor consuma, discuta cu cineva de incredere despre acest aspect! Pe seara, o persoana draga iti va face o vizita surpriza care te va binedispune si te va energiza.

SCORPION

Trebuie sa tratezi cu mai multa seriozitate lucrurile din jurul tau si sa ii asculti pe cei care au acumulat experienta in domeniul tau de activitate. Chiar daca este sambata, nimic nu te impiedica sa citesti ceva ori sa participi la cursuri/seminarii care sa iti usureze activitatea de la locul de munca. Tine doar de tine!

SAGETATOR

Ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie partenerului tau si sa eviti pe cat posibil, iesirile in oras fara acesta! Chiar daca nu ti-o spune direct, sigur este deranjat de acest aspect si si-ar dori sa petreceti mai mult timp impreuna. Incearca sa-i faci pe plac!

CAPRICORN

Nu o duci foarte bine din punct de vedere financiar si de aceea, ar trebui sa renunti la anumite cheltuieli inutile. Incepe chiar de azi un nou stil de viata, mult mai disciplinat si mai asezat! Chiar daca te vei simti incorsetat la inceput, o sa te obisnuiesti cu noua postura iar la final, chiar vei avea mai multi bani!

VARSATOR

Trebuie sa nu mai tratezi lucrurile cu atata seriozitate pentru ca esti singura persoana care face acest lucru! Dedica-ti mai mult timp activitatilor care te relaxeaza ori care iti produc placere, si o sa te simti mult mai bine!

PESTI

Azi vei asista la o cearta intre doua persoane dragi tie si chiar daca nu iti place sa faci asta, vei fi nevoit/asa iei partea cuiva. Incearca sa apelezi la ratiune si sa judeci totul la rece!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020