Horoscop zilnic. Sambata, 20 martie

Sambata, 20 Martie 2021, ora 07:00
9076 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 20 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Situatia ta financiara este foarte buna si datorita acestui lucru, iti permiti sa iti cumperi lucruri la care alta data doar visai. Totusi, nu te grabi sa alegi prima optiune care iti iese in cale!

TAUR

Trebuie sa ai mai multa rabdare cu partenerul tau de viata si sa nu exagerezi cu pretentiile! Altfel spus, invata sa te mai abtii pentru ca altfel, risti sa devii extrem de stresant/a!

GEMENI

Daca ai o dispozitie proasta sau chiar te simti ametit/a, incearca sa nu te implici in niciun proiect astazi! Cel mai bine e sa stai intins/a pe canapea si sa vizionezi serialul tau preferat. Incearca sa iti convingi si jumatatea sa ti se alature in aceasta activitate!

RAC

In cursul acestei zile o sa simti ca nu iti mai ajunge deloc timpul pentru ca esti implicat/a in mai multe proiecte simultan. Invata sa iti prioritizezi activitatile si sa iti gestionezi eficient energia! Pe seara s-ar putea ca cineva sa iti faca o vizita surpriza.

LEU

Ziua aceasta va fi destul de mohorata si iti va fi destul de greu sa te tii de plan. Cu toate acestea, nu trebuie sa renunti ci din contra, sa iti pastrezi optimismul si increderea in fortele proprii!

FECIOARA

Incearca sa nu intri in conflicte astazi pentru ca esti deja cu nervii intinsi la maximum! Cel mai bine e sa eviti situatiile periculoase si sa nu spui vorbe urate!

BALANTA

Astazi nu trebuie sa te mai gandesti deloc la job ci din contra, sa te ocupi de familie. Petrece cat mai mult timp alaturi de cei dragi si o sa constati ca desi esti mai obosit/a decat de obicei, totusi te simti mult mai implinit/a si fericit/a!

SCORPION

Daca esti stresat/a, trebuie sa iti petreci timpul intr-un mod mult mai distractiv. Aminteste-ti care sunt hobby-urile tale, ori care sunt acele dorinte de care nu te-ai ocupat niciodata. Desi vei cheltui o suma mare de bani, satisfactia va fi garantata!

SAGETATOR

Astazi trebuie sa ai mai multa grija decat de obicei, mai ales daca manevrezi obiecte ascutite sau periculoase, pentru ca riscul de accidentare este ridicat. In a doua parte a zilei o sa primesti un apel de la o persoana necunoscuta care te va scoate din starea ta de confort. Ramai calm/a!

CAPRICORN

Chiar daca esti o persoana amuzanta, asta nu inseamna ca tot timpul trebuie sa fii in centrul atentiei. Lasa-i si pe ceilalti sa se afirme, mai ales daca nu mai esti la prima tinerete!

VARSATOR

Din punct de vedere emotional, lucrurile nu stau tocmai bine pentru tine. Daca simti ca ruptura dintre voi este tot mai mare, poate ca ar trebui sa faci acel pas decisiv pe care l-ai tot amanat. Nu te speria, sigur vei gasi pe cineva care sa te sprijine!

PESTI

Trebuie sa profiti la maximum de aceasta zi si sa ramai fidel/a planurilor tale, indiferent de greutati! Daca la un moment dat te vei bloca, aminteste-ti ca poti cere ajutor prietenilor tai!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic