Horoscop zilnic. Sambata, 2 ianuarie

Sambata, 02 Ianuarie 2021, ora 10:13
8055 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 2 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi este ziua perfecta pentru a adopta un stil de viata mai sanatos! Daca ai consumat preparate culinare bogate in grasime, ori daca ai exagerat cu bauturile acidulate si dulciurile, sigur ai dobandit cateva kilograme in plus. Incearca sa revii rapid la forma ta obisnuita!

TAUR

In aceasta zi o sa petreci mult timp in casa, dar cu toate acestea, te vei bucura de compania celor dragi. Fii cat mai sociabil/a si arata-le tuturor cat de bine te poti distra, indiferent de conditii!

GEMENI

Pentru tine, aceasta zi nu va fi deloc obisnuita pentru ca vei afla anumite informatii sensibile, pe care daca vei sti cum sa le exploatezi, iti vor aduce beneficii financiare. Fii foarte atent/a la tot ce se petrece in jurul tau si profita de orice ocazie ti se iveste!

RAC

Dupa zilele acestea de sarbatoare, iti e destul de greu sa reintri in ritmul tau. Totusi, daca te odihnesti corespunzator si faci cateva exercitii fizice, iti va fi mult mai usor sa faci aceasta tranzitie. Pastreaza-ti optimismul!

LEU

Nu e exclus ca in aceasta dimineata sa te certi cu o persoana draga tie, poate chiar cu partenerul de viata. Daca simti ca ideile tale nu sunt niciodata luate in serios, ori daca esti privit/a cu superioritate, e firesc sa reactionezi. Totusi, daca vei reusi sa iti pastrezi calmul, vei avea de castigat!

FECIOARA

Ziua aceasta va fi una a rutinei pentru tine, si va gravita in jurul acelorasi subiecte: mancare si bautura. Fa ceva ca sa iesi din aceasta bula si propune-le ceva inedit rudelor tale! Sigur vor fi incantati sa experimenteze ceva nou!

BALANTA

Trebuie sa depui mai mult efort daca vrei sa ai rezultate notabile la locul de munca! Chiar daca ai impresia ca le sti pe toate, lucrurile nu stau deloc asa si s-ar putea sa te confrunti cu anumite probleme generate de entuziasmul tau excesiv. Incearca sa fii mai rezervat/a!

SCORPION

Azi nu vei fi deloc in apele tale si e posibil sa intampini dificultati chiar la cele mai banale lucruri. Urmeaza acele tratamente medicale care au functionat in trecut pentru tine si nu experimenta lucruri noi! Nu e momentul potrivit pentru improvizatii!

SAGETATOR

Sunt sanse mari ca astazi sa fii sunat de unul dintre superiori. Desi te vei gandi automat ca ai facut ceva gresit la job, de fapt lucrurile nu stau deloc asa. Acesta te va felicita pentru efortul depus si iti va ura lucruri frumoase pentru anul 2021!

CAPRICORN

In prima parte a zilei vei fi plin/a de energie si vei transmite tonusul tau excelent, tuturor persoanelor cu care vei interactiona. Incearca sa ramai pozitiv/a pentru tot restul zilei si sa nu apleci urechea la barfe sau vorbe rautacioase!

VARSATOR

O duci excelent din punct de vedere financiar, iar asta se reflecta si in celelalte aspecte ale vietii tale. Continua sa tratezi totul cu seriozitate si sa te bucuri de ce ti-a pregatit viata!

PESTI

In aceasta zi de weekend, decizi ca e cazul sa faci putina curatenie in locuinta. Daca rudele tale se vor oferi sa te sprijine, nu trebuie sa le refuzi. O mana de ajutor e mai mult decat binevenita!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic