Horoscop zilnic. Sambata, 18 iulie

Sambata, 18 Iulie 2020, ora 07:00
7367 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 18 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Putin mai multa miscare nu strica nimanui. Weekendul acesta este perfect pentru plimbari lungi in aer liber sau jogging dis-de-dimineata. Cu toate acestea, ai grija sa eviti aglomeratia.

TAUR

Obiectivul tau este sa adopti un stil de viata mai sanatos si sa ai grija in ceea ce priveste dieta si imaginea ta. Sa mananci ce trebuie si cand trebuie e o idee grozava, insa trebuie sa faci si putin sport. Incetul cu incetul te vei apropia de telul tau.

GEMENI

Astazi trebuie sa te ocupi exclusiv de copii, daca ai, sau de o problema de familie. Este posibil sa fii nevoit/a sa refuzi o invitatie in oras pe care o asteptai de multa vreme. Nu ai alta sansa, responsabilitatile tale sunt mai importante decat distractia.

RAC

Daca nu reusesti sa atingi un obiectiv personal, nu ar trebui sa insisti prea tare asupra acestuia. Gaseste altul care este mai accesibil si mai realist si care nu pune atat de multa presiune pe tine. Este vorba de a-ti cauta fericirea, nu de a face ceva doar de ochii lumii.

LEU

Ziua de astazi incepe cu o noua propunere de angajare, care va aduce schimbari promitatoare. Chiar daca e weekend, te poti ocupa de asta! In ceea ce priveste dragostea, e posibil sa fii destul de melancolic/a cu privire la aminitirile frumoase din trecut.

FECIOARA

Asculta pe cei cu mai multa experienta de viata ca tine astazi si vei evita descurajarea la primul hop pe care il intalnesti. In ceea ce priveste dragostea, vei incerca pe cat posibil sa cuceresti persoana pe care o placi.

BALANTA

Ai o multime de idei inovatoare astazi, pune-le in practica! In ceea ce priveste dragostea, cuvintele frumoase fata de persoana iubita pot face orice tensiune dintre voi sa dispara.

SCORPION

Astazi se vor produce schimbari radicale in viata ta. In ceea ce priveste dragostea, e necesar sa lasi deoparte nesigurantele si sa te bucuri de relatia in care esti implicat/a.

SAGETATOR

Vei iesi in evidenta prin tot ce vei face astazi. Exista multe cai de urmat pentru a-ti atinge obiectivele. In ceea ce priveste dragostea, sprijinul unui prieten te va ajuta sa depasesti un moment dificil.

CAPRICORN

Te organizezi foarte bine astazi si meritele iti vor fi recunoscute. In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa gasesti un echilibru intre nevoile tale si cele ale persoanei iubite. Astfel, situatia se va imbunatati.

VARSATOR

Primeste cu incredere sfaturile care ti se dau astazi. In ceea ce priveste iubirea, problemele nu par atat de grave precum vrei sa crezi. Comunicarea este esentiala!

PESTI

Energia pe care o ai te va ajuta sa duci la bun sfarsit o sarcina importanta astazi. In ceea ce priveste dragostea, lasa deoparte criticile pentru ca acestea dauneaza cuplului si distrug ceea ce ai cladit pana acum impreuna cu partenerul de viata.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020