Horoscop zilnic. Sambata, 17 octombrie

Sambata, 17 Octombrie 2020, ora 07:00
7885 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 17 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei fi usor de distras astazi, asa ca fii mai atent/a la ceea ce trebuie sa faci sau la traseul pe care trebuie sa-l urmezi. Cel mai bun mod de a petrece ziua este sa te adaptezi in functie de ceilalti.

TAUR

Relatia in care esti implicat/a va fi oarecum complicata astazi. Astrele iti recomanda sa nu iei decizii transante. Daca incerci sa te distrezi cu altii, vei uita de problemele amoroase.

GEMENI

Esti pregatit/a pentru distractie si vei avea numeroase oportunitati pentru asta astazi. Chiar daca nu ai planuri mari, te vei simti confortabil dedicandu-te hobby-urilor tale sau discutand cu prietenii.

RAC

Ideile tale vor fi originale si creative, insa trebuie sa gasesti contextul potrivit pentru ele. Ai nevoie de multa stimulare intelectuala, fie prin conversatii, cunostinte sau activitati culturale.

LEU

Astazi vei purta discutii foarte interesante cu oameni destepti care te vor pune la incercare. Mintea ta va fi foarte activa peste zi, asa ca seara ai grija sa te relaxezi prin plimbari sau muzica.

FECIOARA

Relaxeaza-te de unul/una singura astazi. Fa o plimbare lunga sau pregateste-ti o baie spumanta si aromata. Fa orice crezi ca te ajuta sa iti reincarci bateriile.

BALANTA

Profita de aceasta zi pentru a te intalni cu niste prieteni buni si pentru a va plimba. Facand putina miscare, chiar daca e vorba doar de o plimbare relaxanta, te va ajuta sa te simti mai bine.

SCORPION

Astazi te vei inconjura de oameni interesanti de la care poti invata sau primi informatii valorose. De asemenea, vei cauta un moment de singuratate pentru a-ti face ordine in ganduri.

SAGETATOR

Vei sti sa-ti aperi punctul de vedere cu incredere, convingere si simt al umorului. Mintea ta este deschisa si asta iti usureaza relatiile si capacitatea de a intalni oameni noi.

CAPRICORN

Din punct de vedere intelectual vei avea parte de o zi satisfacatoare. Este momentul ideal de a viziona un film bun, de a merge la un concert in aer liber sau la un alt tip de spectacol in aceleasi conditii. E posibil sa-ti descoperi noi hobby-uri.

VARSATOR

Te vei simti plin/a de energie, intitiativa si optimsim. Cei din jur nu pot rezista sarmului tau si vor fi incantati sa-si petreaca timpul alaturi de tine. Astazi, intuitia ta nu va da gres.

PESTI

Astazi va exista multa armonie in relatia ta de cuplu si te vei bucura intens de compania persoanei iubite. De asemenea, ai ocazia de a intalni oameni interesanti cu care impartasesti aceleasi valori.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020