Horoscop zilnic. Sambata, 17 aprilie

Sambata, 17 Aprilie 2021, ora 07:00
6265 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 17 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei avea ocazia sa cunosti oameni diferiti si sa iti faci noi prieteni. Va trebui sa apelezi la simtul umorului pentru a evita sa iei prea in serios ceea ce ti se spune.

TAUR

Vei plati un pret pentru ca nu esti selectiv/a cu oamenii. Cel mai bine este sa nu te lasi purtat/a de impulsivitate si sa te controlezi. Astfel, te vei bucura intens de zi fara ca cineva sa ti-o strice.

GEMENI

Distreaza-te si odihneste-te, deoarece saptamana viitoare va fi plina. O calatorie scurta te va ajuta sa iti odihnesti mintea. De asemenea, te vei distra copios cu cei care te insotesc.

RAC

Astazi vei fi mai sensibil/a si mai fragil/a decat de obicei, iar o modalitate buna de a capata mai multa forta interioara va fi miscarea. Mergi, alearga sau danseaza, nu conteaza, important este sa te misti!

LEU

Vrei sa ai o atitudine impartiala fata de conflictele pe care le au altii si vei reusi. Unele planuri te vor entuziasma, asadar distractia e garantata, mai ales spre seara.

FECIOARA

Ai grija de corpul tau, mai ales daca iesi la plimbare. Poarta pantofi comozi si mergi in locuri sigure. Activitatile pe care le vei avea cu familia vor fi placute.

BALANTA

Vei fi mai prezent/a pentru familia ta si iti vei dori sa iti vizitezi rudele sau sa le inviti la tine. Vei avea noroc in orice iti propui, indiferent despre ce este vorba.

SCORPION

Astazi, unele persoane te vor enerva la culme. Daca ai grija atunci cand vorbesti, unele probleme se vor rezolva destul de simplu. Seara promite sa fie linistita si placuta.

SAGETATOR

Vremea iti poate strica planurile astazi. Fii rabdator/oare si controleaza-ti impulsivitatea. Te vei intelege bine cu cei din jur si te vei bucura de orice activitate in care vei fi implicat/a.

CAPRICORN

Ai grija de persoana de langa tine, pentru ca exista riscul ca altcineva sa ti-o fure. Pune-ti relatia la adapost, pentru ca este destul de fragila acum. Fa ceea ce stii ca este cel mai bine pentru tine.

VARSATOR

Vei fi mai spontan/a si acest lucru poate avea si parti bune, dar si rele. Ziua va fi frumoasa doar datorita prietenilor tai, insa tu nu ai o prea mare contributie la asta, desi ar trebui!

PESTI

Esti destul de agitat/a si nervos/oasa astazi. Incearca sa te relaxezi inainte de a face ceva sau de a te intalni cu cineva care iti da emotii. Intuitia ta va fi excelenta, iar visele tale iti vor transmite mesaje ascunse.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic