Horoscop zilnic. Sambata, 15 mai

Sambata, 15 Mai 2021, ora 07:38
6500 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 15 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu lasa nerabdarea sa te conduca catre o situatie stresanta care nu iti va putea permite sa te bucuri de ceea ce faci. Totul trebuie luat pas cu pas, fara a fi presat/a de nimeni. Sa-ti urmezi propriul ritm este important pentru echilibrul tau.

TAUR

De multe ori esti tentat/a sa renunti atunci cand vezi ca nu faci progrese cu persoana iubita. Relatia voastra este complicata si acest lucru devine mai vizibil astazi. Ai sansa de a remedia problema, trebuie doar sa vrei.

GEMENI

Fii atent/a la telefon astazi, pentru ca un apel iti poate aduce o veste buna. Chiar daca mai e de asteptat pana la vacanta, apar planuri bune care iti vor ridica moralul.

RAC

Nu intra in dezbateri si confruntari si nu acorda atentie cuvintelor urate care iti vor ajunge la urechi. Totul se datoreaza stresului acumulat, nu trebuie sa te aprinzi deloc!

LEU

O intalnire neasteptata, rezultatul intamplarii sau al destinului, iti poate oferi multe bucurii. Va fi cu o persoana pe care o placi foarte mult si cu care ai multe puncte in comun. Cu cat esti mai sociabil/a, cu atat te vei descurca mai bine. Incearca sa pastrezi legatura cu ea!

FECIOARA

Este o perioada oarecum complicata pentru tine, dar nu ar trebui sa te lasi deprimat/a de evenimentele care se desfasoara in jurul tau. Asteapta sa treaca totul si, cu siguranta, vor veni si vremuri mai bune. Nu mai dureaza mult!

BALANTA

Un mesaj iti poate strica planurile astazi, deoarece te asteptai la o alta reactie din partea unei persoane dragi. Acest lucru iti poate cauza o ingrijorare suplimentara. Fii calm/a si nu-ti face prea multe griji, deoarece totul va trece in curand.

SCORPION

Intr-adevar, unele lucruri nu sunt asa cum ai visat, dar nu sunt nici atat de rele precum crezi. Daca vrei o schimbare pe plan sentimental, indreapta-ti atentia catre tine si starea ta de spirit. Fa orice pentru a o imbuntati!

SAGETATOR

Poate ca nu iti dai seama, dar exista o problema serioasa in relatia ta. Incearca sa te odihnesti mai mult pentru a-i putea acorda atentia cuvenita partenerului/ei de viata. O vacanta ar fi o idee excelenta!

CAPRICORN

Daca nu vrei sa te certi cu partenerul/a de viata, nu incerca sa-ti impui criteriile si planurile pe care le ai in minte. Astazi nu ai alta optiune decat sa lasi de la tine!

VARSATOR

Trebuie sa incetinesti ritmul, in caz contrar sanatatea ta ar putea avea de suferit. Ai o singura viata si trebuie sa te bucuri de ea cat mai mult timp. Ai liber la distractie, insa nu exagera cu noptile pierdute!

PESTI

Astazi vei incepe sa planifici o calatorie impreuna cu persoana iubita. Ai nevoie sa iti reincarci bateriile si, de asemenea, relatia ta are nevoie de mai multa intimitate. Le poti bifa pe amandoua!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic