Horoscop zilnic. Sambata, 14 noiembrie

Sambata, 14 Noiembrie 2020, ora 07:00
6938 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 14 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi nu o sa te simti deloc in apele tale si o sa ai impresia ca intreg Universul lucreaza impotriva ta. Incearca sa nu acorzi o semnificatie fiecarui gest, si evita sa te axezi pe detalii, macar pentru o perioada!

TAUR

In aceasta zi de weekend trebuie sa te rezolvi o problema importanta care iti poate influenta viitorul. Trateaza totul cu atentie si seriozitate, iar daca simti ca ai nevoie de o mana de ajutor, nu te sfii sa o ceri!

GEMENI

Chiar daca este weekend, se pare ca superiorii te vor deranja si iti vor cere ajutorul in anumite chestiuni. Inainte de a-ti exprima nemultumirea, nu crezi ca ar trebui sa te gandesti la lucrurile pe care le-au facut ei pentru tine? S-ar putea ca balanta sa incline in favoarea lor!

RAC

Un bun prieten de-al tau iti va face o propunere foarte interesanta. Chiar daca e vorba de cheltuirea unei sume importante de bani, nu trebuie sa te grabesti sa il refuzi! S-ar putea ca ideea acestuia sa merite mai multa atentie...

LEU

Azi vei demara un proiect nou, care se va intinde pe o perioada mai lunga de timp. Spre disperarea partenerului tau de viata, il vei vaduvi tot pe acesta de timpul petrecut impreuna. Sa nu te surprinda daca vei primi un ultimatum!

FECIOARA

Ai impresia ca tot ce zboara se mananca? Nimic mai fals! E cazul sa te maturizezi si sa nu mai crezi tot ce ti se prezinta...in prezent, stirile false abunda pe toate retelele sociale!

BALANTA

Dupa saptamana dificila care tocmai a trecut, iti permiti in sfarsit sa te relaxezi alaturi de familie. Daca esti parinte, intra in lumea celor mici si incearca sa ii atragi de partea ta! Sigur au nevoie de mai mult timp petrecut in alaturi de tine!

SCORPION

Vei incepe ziua cum nu se poate mai bine si vei simti ca esti capabil/a sa faci fata oricarei provocari! Asadar, acum e momentul sa inchei anumite intelegeri ori sa demarezi proiecte majore! Succesul va fi de partea ta!

SAGETATOR

Esti mult prea impulsiv/a in ultima perioada si din cauza aceasta, s-ar putea sa ai de suferit! Fara voia ta, azi te vei trezi in mijlocul unei dispute aprinse si daca nu vei invata sa iti tii gura, cu siguranta vei regreta!

CAPRICORN

Dimineata va fi foarte linistita pentru tine, dar lucrul acesta nu te va incanta deloc. Avand in vedere ca in zilele saptamanii te plictisesti teribil, macar in weekend ar trebui sa ai parte de experiente inedite. Vorbeste cu partenerul tau si roaga-l sa iesiti in afara orasului!

VARSATOR

Daca pana acum ai luat totul in deradere, de azi o sa iti schimbi perspectiva. E posibil ca starea ta de sanatate sa se inrautateasca si din aceasta cauza, sa ratezi cateva oportunitati importante. Nu mai intarzia si mergi la medic!

PESTI

Azi vei primi o veste importanta de la o ruda indepartata. Daca simti ca iti poate afecta situatia ta financiara, ar trebui sa te implici mai mult in respectiva chestiune. Daca tu nu vei actiona, sigur se va gasi altcineva sa o faca!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020