Horoscop zilnic. Sambata, 13 martie

Sambata, 13 Martie 2021, ora 07:00
5876 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 13 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Aceasta zi se anunta a fi extrem de linistita pentru tine, mai ales daca stii cum sa iesi din situatiile mai dificile. Pastreaza-ti optimismul si increderea in fortele proprii si o sa vezi ca totul va fi bine!

TAUR

Chiar daca esti implicat/a in multe proiecte, asta nu inseamna ca trebuie sa iti sacrifici o zi din weekend. Daca simti ca ai nevoie de un sprijin adevarat, apeleaza la colegi sau la prieteni care au trecut prin situatii similare!

GEMENI

E posibil ca astazi sa te confrunti cu o durere de cap sau de dinti sacaitoare. Decat sa te chinui, mai bine apeleaza la un medic specialist! Nu e important sa iti pastrezi economiile intacte, din contra: trebuie sa ai grija de tine!

RAC

Invata sa asculti de ceilalti si sa lasi deoparte orice forma de orgoliu. Atunci cand te simti coplesit/a de probleme, trage aer in piept, incearca sa te calmezi si mergi inainte! Sigur exista o solutie!

LEU

In aceasta dimineata o sa participi la o intrunire informala si te vei simti foarte bine. Nu incerca sa fii in centrul atentiei, lasa-i si pe ceilalti sa straluceasca!

FECIOARA

Daca te-ai saturat sa asculti permanent de ceilalti si sa nu iti urmezi instinctul, s-ar putea sa ai parte de o dezamagire astazi. Un eveniment important iti va da planurile peste cap dar din fericire, stii cum sa te adaptezi.

BALANTA

Astazi o sa te relaxezi in aer liber si o sa simti cu adevarat ca a sosit primavara. Daca ai o casa ori detii un loc de pamant, ar trebui sa te ocupi de plantatul legumelor si de curatarea pomilor! Sigur aceste activitati iti vor aduce bucurie!

SCORPION

In cursul acestei zile o sa te certi cu partenerul tau de viata si veti ajunge sa va reprosati lucruri penibile. Incearca sa iti reamintesti care sunt calitatile sale ca sa puteti depasi acest moment dificil!

SAGETATOR

Desi nu ai un salariu foarte mare, totusi reusesti sa te descurci binisor si chiar sa iti mai satisfaci anumite mofturi. Continua sa tratezi totul cu aceeasi seriozitate si cat de curand vei avea parte de o surpriza placuta!

CAPRICORN

In cursul acestei zile vei simti o raceala din partea unor rude sau prieteni la care nu te-ai fi asteptat. Stabileste o punte de comunicare cu acestia si afla ce i-a nemultumit! Altfel, veti ajunge intr-o postura din care va fi aproape imposibil sa va reveniti!

VARSATOR

In prima parte a zilei vei fi destul de aglomerat/a si nici nu vei avea timp sa iti verifici telefonul ori sa mananci corespunzator. Din fericire, lucrurile se vor linisti odata cu trecerea timpului, iar seara te va gasi intr-o atmosfera placuta.

PESTI

Invata sa ai mai multa incredere in persoana de langa tine si sa nu o mai verifici permanent! Chiar daca nu ti-a spus asta, e clar ca este nemultumita de comportamentul tau si cat de curand, s-ar putea sa rabufneasca!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic