Horoscop zilnic. Sambata, 12 decembrie

Sambata, 12 Decembrie 2020, ora 07:00
7046 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 12 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

N-ar fi deloc rau ca astazi sa te ocupi de cadourile pentru cei dragi! Daca nu dispui de prea multi bani, incearca sa fii creativ/a si sa le oferi un lucru hand-made! Facand asta, nu ai cum sa dai gres!

TAUR

Partenerul tau de viata iti va face astazi o propunere foarte interesanta. Daca nu ai incredere deplina in acesta, se va simti lezat si se va indeparta treptat de tine. Incearca sa previi un deznodamant nefericit!

GEMENI

Cum sarbatorile sunt foarte aproape, deja incepi sa te bucuri de magia acestora. Astazi de exemplu, poti sa vizionezi cateva filme cu tematica de Craciun iar pe seara, sa admiri felul in care este decorat orasul tau!

RAC

In prima zi de weekend, o sa experimentezi trairi dintre cele mai diverse iar daca nu esti pregatita moral pentru o schimbare, o sa depasesti destul de greu momentul. Din fericire, rudele sau prietenii iti vor fi alaturi si iti vor oferi doar sfaturi utile.

LEU

Daca esti implicat/a intr-un proiect important, astazi este momentul ideal pentru a te ocupa de acesta. Lasa deoparte orice potential factor de distragere a atentiei si incearca sa dai totul! Pe seara, cineva iti va face o surpriza foarte placuta care iti va readuce instant zambetul pe buze!

FECIOARA

Nu crezi ca ar fi bine sa acorzi mai mult timp familiei? Dupa aproape un an intreg in care te-ai gandit doar la job, a venit momentul pentru viata personala. Daca esti parinte, petrece mai mult timp alaturi de copii si incearca sa privesti lumea prin ochii lor!

BALANTA

Esti inconjurat/a doar de persoane frumoase, care te pretuiesc la adevarata valoare. Continua sa te comporti la fel ca si pana acum si sa dai dovada de aceeasi implicare! Cheia succesului este in mainile tale, trebuie sa o folosesti inteligent!

SCORPION

Azi trebuie sa fii mai atent/a decat de obicei la ceea ce mananci! Daca vei avea parte de senzatii precum: ameteala, stari de voma si indigestie, trebuie sa iti contactezi medicul de familie! Nu trata cu superficialitate lucrurile importante!

SAGETATOR

Desi este weekend, nu e exclus ca seful sa te contacteze in legatura cu o problema urgenta de la locul de munca. Incearca sa il ajuti si sa gasesti o rezolvare rapida si eleganta! Cu siguranta ca implicarea ta si efortul depus vor fi rasplatite in cursul saptamanii viitoare!

CAPRICORN

In prima parte a zilei te vei certa destul de serios cu o persoana de sex opus. Daca esti convins/a de acuratetea argumentelor tale, nu face niciun pas inapoi! E cazul sa lupti pentru convingerile tale si sa arati tuturor ca nu mai esti un copil!

VARSATOR

Azi vei avea mai mult timp pentru tine si vei reusi sa il aloci acelor activitati care iti aduc cel mai mare grad de satisfactie. Daca esti o persoana cu inclinatii artisitice, s-ar putea ca astazi sa cunosti o persoana interesata de creatiile tale, care iti poate influenta viitorul!

PESTI

Vei experimenta emotii dintre cele mai diverse in cursul acestei zile si din fericire, vei avea pe cineva alaturi. Daca nu esti inca implicat/a emotional, poate ca acum ar trebui sa faci acest pas. Nu te mai gandi atat de mult la consecinte pentru ca atunci cand iubesti, se petrec multe lucruri lipsite de logica!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020