Horoscop zilnic. Sambata, 1 mai

Sambata, 01 Mai 2021, ora 07:00
5202 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 1 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai ales o optiune pe care nimeni nu a observat-o, dar care iti deschide o modalitate neasteptata si foarte eficienta de a ajunge acolo unde iti doresti. Te vei simti diferit/a, dar cu o forta si un impuls foarte mare. Acum esti foarte increzator/oare in sansa ta.

TAUR

Nu urma pe cineva care nu joaca prea corect si nu spune sincer ce vrea de la tine. Este timpul sa fii precaut/a si sa nu risti nimic, mai ales in dragoste. Analizeaza totul inainte de a actiona sau de a comenta cu voce tare.

GEMENI

Astazi trebuie sa fii atent/a si sa ai grija cu anumite lucruri care pot aparea din cauza faptului ca nu ti-ai planificat bine timpul. Daca cineva iti cere o favoare, nu il refuza!

RAC

Nu esti prea fericit/a sa primesti anumite sarcini astazi, dar va trebui sa le onorezi fara comentarii. Nu le face tu pe toate, incearca sa te aerisesti cerand ajutorul altora.

LEU

De fiecare data cand ai in vedere acea schimbare pe care stii ca trebuie sa o faci, te blochezi. Gandeste-te daca nu cumva ai nevoie de ajutor pentru a te orienta pe calea cea buna. Nu ezita!

FECIOARA

Te pregatesti pentru o calatorie sau o iesire in urmatoarele zile si este posibil sa te confrunti cu unele neplaceri de ultim moment. Un prieten te va ajuta sa rezolvi problema mai repede decat crezi. Trebuie doar sa fii dispus/a sa-l asculti.

BALANTA

Sa te inconjori de oamenii in care ai incredere este tot ce iti doresti astazi dupa o cearta sau un moment tensionat care va aparea probabil pe tot parcursul diminetii. Acest lucru iti va fi util, ei te vor asculta si te vor sprijini. Vei vedea cum o sa te relaxezi putin cate putin.

SCORPION

Nu iti pierde buna dispozitie deoarece astazi va trebui sa iti indeplinesti mai intai obligatiile si apoi sa urmeze distractia. Gandeste-te ca, daca timpul liber de astazi este scurt, in urmatoarele zile te vei bucura de toate. Si ai sanse mari sa te simti extraordinar.

SAGETATOR

In unele situatii, o anumita natura duala te tine captiv/a intre doua lumi sau doua aspecte diferite ale realitatii. Acest lucru se va intampla astazi. Trebuie sa te odihnesti mental inainte de a lua o decizie importanta.

CAPRICORN

Fereste-te de anumite abordari usor radicale astazi, deoarece cei din jur ar putea riposta. Ar trebui sa incerci sa fii mai flexibil/a, mai deschis/a la minte si sa lasi pe fiecare sa vina cu propriile idei.

VARSATOR

Incearca sa faci cat de multe economii poti, deoarece situatia ta financiara nu e extraordinara. Desi ai multe de cumparat, fa o selectie si ia doar strictul necesar. Nu trebuie sa impresionezi pe nimeni cu opulenta!

PESTI

Nu lasa o anumita parte din trecutul tau sa se intoarca la tine si sa te intristeze. Este timpul sa iti asumi tot ce ai facut sau spus inainte si sa privesti spre viitor, in special in ceea ce priveste dragostea.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic