Horoscop zilnic. Sambata, 1 august

Sambata, 01 August 2020, ora 07:00
7427 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 1 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei avea un entuziasm si o energie deosebita astazi, care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit tot ce ai de facut. Vei observa, totusi, ca esti mult prea impulsiv/a si ca preferi sa faci totul dintr-o data, fara sa te gandesti inainte. Acest lucru nu e benefic pentru interesele tale si pentru modul tau de a te comporta fata de ceilalti, deoarece poate duce la conflicte.

TAUR

Viata ta amoroasa traverseaza o perioada in care ti-ai dori sa ai mai putine responsabilitati. Nu te ofusca, totul va trece si va fi iar ca inainte. Norocul este de partea ta astazi si te ajuta sa rezolvi problemele in asteptare.

GEMENI

Vei observa ca o anumita prietenie te va ajuta intr-o problema foarte serioasa din viata ta. Trebuie sa gasesti un echilibru intre ratiune si sentimente si, daca nu e posibil, e de preferat sa castige inima.

RAC

Evita astazi sa te confrunti cu oamenii care nu te plac. Ar trebui sa fii mai rabdator/oare si mai calm/a in relatiile tale. In ultima vreme, esti foarte precaut/a ca nu cumva sa faci greseli in ceea ce priveste banii, ceea ce nu e deloc un lucru tau.

LEU

Evita dezacordurile cu persoanele de sex opus. Gandeste intotdeauna calm inainte sa actionezi, in special pe plan amoros. Munca nu iti creeaza probleme si, la fel, nici banii.

FECIOARA

Astazi, astrele te incurajeaza sa iti indeplinesti visurile. Ar trebui sa iti cantaresti bine gandurile si sentimentele pentru a gasi un echilibru, astfel incat sa poti obtine tot ceea ce iti doresti in viata. Cu banii stai excelent.

BALANTA

Astazi vei observa ca obiectivele tale se schimba si ca prognozele tale despre situatii mai vechi incep sa se potriveasca si sa functioneze asa cum ai visat. Daca ai stiu sa fii prieten si sustinator pentru cineva, astazi vei primi recompensele.

SCORPION

Astazi vei fi capabil/a de eforturi titanice pentru a reusi profesional. Relatia ta amoroasa traverseaza o perioada in care e mai bine sa elimini problemele, decat sa le lasi in asteptare. Profita de conjunctura astrala pentru a rezolva totul.

SAGETATOR

Astazi trebuie sa iti gestionezi bine banii, iar ajutorul va veni din intelepciunea si experienta pe care le ai. Transformi tot ce atingi. Traversezi o perioada foarte diferita, dar benefica.

CAPRICORN

Vei avea parte de urcusuri si coborasuri emotionale astazi. E ca si cum ai avea nevoie de o mare putere sau de sprijin din partea celor dragi. A sosit momentul sa schimbi tot ceea ce nu mai este util in viata ta.

VARSATOR

Lumea ta interioara fierbe sub masca pe care o porti zi de zi. Astrele te sfatuiesc sa schimbi ceva important si sa scapi de anumite situatii inconfortabile din viata ta. Astrele te ajuta in relatia de cuplu, precum si in prieteniile adevarate.

PESTI

Nu iti face griji daca proiectele tale au incetinit in ultima perioada. Este vremea vacantei si tot ce poti face este sa te relaxezi. Profita de timpul liber pentru a sta in compania celor dragi, acestia te vor ajuta sa uiti de griji!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #astre, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020