Horoscop zilnic. Miercuri, 9 decembrie

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 07:00
7028 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 9 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei colabora foarte bine cu o persoana de sex opus, iar asta va starni gelozia partenerului de viata. Daca vrei sa scapi de anumite probleme inutile, incearca sa pastrezi o distanta mai mare fata de colegi! Pe seara, lucrurile vor reveni la normal!

TAUR

Vei incepe ziua cu dificultate si iti va fi destul de greu sa te concentrezi la locul de munca. Daca esti perturbat/a de anumite persoane, e mai bine sa stai singur/a cateva ore si sa iti regasesti echilibrul! Uneori, e mai bine daca eviti interactiunile...

GEMENI

Simti ca se apropie sarbatorile iar tu nu esti inca gata cu cadourile? Nu te ingrijora peste masura! Daca vrei sa eviti aglomeratia din magazine, dupa cateva minute petrecute pe internet, vei reusi sa iti achizitionezi cele necesare!

RAC

Ai impresia ca toate iti merg rau in ultima perioada? Incearca sa privesti cu mai multa relaxare totul si sa nu te mai consumi pentru nimicuri! Astazi, un telefon receptionat in jurul cinei te va baga instant in priza.

LEU

Chiar daca pentru ceilalti pari abatut/a, tu stii foarte bine ca de fapt, te simti cu totul altfel. Incearca sa fii usor mai vesel/a si sa le permiti persoanelor din jurul tau sa te cunoasca mai bine! Nu e exclus ca pe seara sa primesti o veste care iti poate mari veniturile!

FECIOARA

In aceasta dimineata o sa te misti mai greu decat de obicei si o sa te gandesti serios daca sa te invoiesti de la serviciu. Profita de atmosfera mai relaxata si intareste-ti legaturile sociale!

BALANTA

In aceasta zi o sa ai de suferit de pe urma unei actiuni a partenerului tau. Daca simti ca acesta exagereaza cu gesturile si glumele de prost-gust, poarta o discutie serioasa! Daca nu va fi dornic sa isi modifice comportamentul, ai tot dreptul sa iesi din relatie!

SCORPION

Ziua aceasta va fi foarte buna pentru tine, mai ales din punct de vedere amoros si financiar. Daca nu ai cunoscut inca persoana potrivita pentru tine, e posibil ca azi sa o intalnesti. Incearca sa faci o figura cat mai frumoasa!

SAGETATOR

Desi vremea nu este tocmai imbietoare, azi vei petrece mult timp in oras, incercand sa rezolvi problemele urgente ale companiei in care lucrezi. Spre suprinderea ta, vei reusi sa finalizezi tot ce ti-ai propus si sa iti mai ramana timp doar pentru tine. Sigur sefii vor fi incantati de activitatea ta!

CAPRICORN

Daca te simti exclus/a din colectivitatea de la locul de munca, trebuie sa te gandesti la comportamentul tau recent. Cu siguranta un gest sau o vorba nepotrivita a lezat pe cineva si daca stii despre ce/cine este vorba, trebuie sa iti ceri scuze!

VARSATOR

Asteapta sa ti se confirme rezultatul inainte de a te bucura prea mult! Daca iti vei exprima fericirea prematur, risti sa devii penibil/a apoi... Pe seara, cineva iti va face o vizita surpriza si te va scoate din amorteala!

PESTI

Trebuie sa ai mai multa grija de starea ta de sanatate pentru ca altfel, o sa devii dependent/a de medicamente! Aminteste-ti de leacurile naturiste pe care ti le administra mama/bunica ta in copilarie si incearca sa le dai o sansa. Putina cercetare efectuata pe internet, poate fi folositoare...

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc, #zodii , #Horoscop 2020