Horoscop zilnic. Miercuri, 8 iulie

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 07:00
8111 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 8 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Viata ta amoroasa ar putea fi mult mai captivanta si aventuroasa astazi. Cel mai probabil vei avea sansa de a intalni persoana perfecta pentru tine. In ceea ce priveste munca, esti tentat/a sa urmezi un curs sau sa incepi sa vorbesti cu cineva despre un proiect pe care il ai.

TAUR

Daca ai un/o partener/a, astazi vei avea dorinta de a fugi. O faci pentru a nu te simti captiv/a si, mai ales, pentru a nu-ti pierde independenta. Se poate ca cel de langa tine sa fie mult prea sufocant.

GEMENI

S-ar putea ca astazi sa fii destul de lenes/a. Cu toate acestea, partenerul tau va dori actiune. Trebuie sa simta ca realizeaza ceva util, iar daca asta te include, cu atat mai bine. Asa vei reusi sa te ridici de pe canapea si sa participi.

RAC

Stii ca interactiunile cu ceilalti te ajuta sa inveti si sa evoluezi. Mai ales pentru tine, relatiile sunt important pentru ca te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant. De foarte multe ori visezi la realitate in loc sa te confrunti cu ea. Ar trebui sa depui un efort mai mare cu cei mai apropiati oameni din viata ta.

LEU

Sfarsitul unui ciclu marcheaza inceputul unuia nou. Vei porni intr-o noua aventura, una mai plina de energie pozitiva. E posibil sa iti asumi mai multe riscuri decat de obicei, exprimandu-ti sentimente pe care le-ai fi tinut ascunse in mod normal.

FECIOARA

Este posibil sa ai o intalnire cu o persoana careia nu ii vei recunoaste din prima potentialul. Prima ta impresie poate fi aceea a cuiva care vorbeste repede si care are mult prea multe de spus. Da-i o sansa!

BALANTA

Ai observat o anumita tensiune in relatia ta amoroasa? Astazi te poti relaxa, pentru ca cel/cea de langa tine se arata mai intelegator/oare decat de obicei. Astrele sunt de partea ta si iti lumineaza viata sentimentala.

SCORPION

Eforturile tale se vor concentra asupra vietii tale amoroase. Stii ca ai nevoie de stabilitate mai mult decat de orice. Daca esti consecvent/a, iti vei atinge acest obiectiv. Poate simti ca cineva incearca sa te impinga intr-o relatie mai repede decat ti-ai dori, dar vei fi pregatit/a.

SAGETATOR

Daca in ultima perioada ai avut parte de o viata extrem de intensa, din fericire, configuratia astrala actuala promite sa iti aduca liniste. Vei fi capabil/a sa iei decizii importante si sa rezolvi cateva probleme personale.

CAPRICORN

Daca te-ai implicat recent intr-o relatie si inca te afli in acea etapa a ei interesanta, astazi asteptarile ti-ar putea fi depasite. Daca esti in cautarea iubirii, atunci o vei gasi facand ceva ce iti place sa faci.

VARSATOR

Astazi, trebuie sa depui eforturi pentru a-ti simplifica viata si pentru a-ti recapata increderea in tine. Ai nevoie sa simti ca detii din nou controlul asupra vietii tale, insa asta nu se va intampla din senin!

PESTI

Astazi, dragostea va fi pasionala si fierbinte. Daca ai o prima intalnire, amandoi veti sti imediat daca legatura dintre voi va fi una de durata sau o simpla aventura. Tu ce iti doresti, de fapt?

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #noroc, #bani , #Horoscop 2020