Horoscop zilnic. Miercuri, 7 aprilie

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 07:00
10506 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 7 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai parte de stabilitate in domeniul sentimental. Gestioneaza-ti mai atent banii, deoarece situatia e confuza. Cele mai bune momente de peste zi vor veni prin prieteni.

TAUR

Viata sentimentala va fi placuta. Astazi poti rezolva unele probleme bancare. Improvizatia este vazuta cu ochi buni de sefii tai. Daca te confrunti cu oboseala extrema sau ameteli, mergi la doctor.

GEMENI

Nu fi atat de dura, partenerul tau e si el om. In ceea ce priveste banii, ziua va fi optimista. La locul de munca nu lasa pe nimeni sa te distraga. Contactul cu natura te va relaxa.

RAC

O relatie de iubire iti va aduce linistea. Situatia financiara este dinamica. Dai dovada de creativitate si ingeniozitate la locul de munca. Cu sanatatea stai bine, esti mai plin/a de viata si mai energic/a.

LEU

Te vei simti foarte fericit/a in compania persoanei iubite. In ultimul timp ai muncit prea mult, ia o pauza. Nu favoriza situatiile conflictuale din mediul profesional. Este posibil sa te confrunti cu o usoara reactie alergica.

FECIOARA

Vorbesti cu mai multa incredere cu familia si prietenii. In ceea ce priveste banii, vei castiga bine. Stima de sine pe plan profesional creste. Te vei simti mult mai bine daca dormi minim sapte ore pe noapte.

BALANTA

Familia partenerului/ei iti arata mai multa afectiune ca niciodata. Chiar daca o duci bine cu banii, modereaza-ti cheltuielile. Daca vrei sa avansezi in cariera, cere ajutor. Atentie la durerile de cap, consulta un medic.

SCORPION

Partenerul/a de viata te satisface complet. In ceea ce priveste banii, ai putea fi victima unei inselatorii. Este un moment bun pentru a schimba locul de munca. Oboseala acumulata este greu de depasit.

SAGETATOR

Fii mai iertator/oare, partenerul/a de viata, are nevoie de tine. Situatia ta financiara este de invidiat, dar fii vigilent/a. Nu lasa munca sa se transforme intr-un cosmar. Inainte de culcare, fa o baie fierbinte, te va relaxa.

CAPRICORN

Ai nevoie de mai multa intimitate cu partenerul/a de viata. Moment excelent pentru investitii. Fa o revizuire a proiectelor in care esti implicat/a. Spre seara, gaseste o activitate placuta care sa te ajute sa te calmezi.

VARSATOR

Familia va fi pe primul plan astazi. Proiectele in care vrei sa te implici nu vor fi profitabile. Colegii de serviciu te vor aprecia pentru munca depusa. Ai mai multa grija de sanatatea ta si nu comite excese.

PESTI

Vei fi admirat/a de sexul opus astazi. Incearca sa fii mai chibzuit/a in ceea ce priveste banii. Ai destule merite profesionale pentru care ar trebui sa fii mai apreciat/a. Seara ai ocazia de a te linisti si de a gasi echilibrul psihologic.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic