Horoscop zilnic. Miercuri, 5 august

Miercuri, 05 August 2020, ora 07:00
8618 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 5 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei face schimb de idei cu profesionisti extrem de competenti, iar acest lucru te va ajuta sa iti imbunatatesti proiectele. Pe plan amoros, persoana pe care o iubesti iti va raspunde cu la fel de multa iubire.

TAUR

Disciplina de care dai dovada te ajuta sa infrunti cu calm unele neplaceri. Cu toate acestea, ar trebui sa iti urmezi si intuitia, deoarece te va ghida intelept. Situatiile neasteptate te vor face sa realizezi ca ai actionat prea din graba.

GEMENI

Proiectele tale merg asa cum ti-ai planificat, lucrurile se vor imbunatati in continuare si vei avea succes in tot ce incepi. In ceea ce priveste dragostea, vei simti o atractie deosebita pentru o anumita persoana, iar in curand iti vei da seama ca nu ii esti indiferent/a.

RAC

Lucrurile la locul de munca nu merg asa cum te asteptai. Fa o pauza, te va ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa faci pentru a schimba situatia. In ceea ce priveste dragostea, astrele te sfatuiesc sa lasi dezamagirile in urma si, astfel, iti vei recapata bucuria.

LEU

Astazi trebuie sa fii atent/a la tot ce tine de contracte sau chestiuni legale si sa analizezi tot ceea ce semnezi pentru a evita problemele. In ceea ce priveste dragostea, acea persoana care iti parea indiferenta isi va dezvalui sentimentele de iubire fata de tine. Dorintele incep sa se transforme in realitate.

FECIOARA

Nu fi nerabdator/oare daca proiectul la care lucrezi necesita timp pentru a iesi asa cum trebuie. Graba duce la greseli dificil de remediat, asa ca gandeste-te la asta si asteapta. In ceea ce priveste dragostea, o descoperire despre persoana iubita te va face sa iti pierzi increderea in ea.

BALANTA

Nu te grabi astazi sa accepti oferte care nu se potrivesc nevoilor tale. Asteapta, deoarece vor veni oportunitati mai bune. In ceea ce priveste dragostea, vei avea senzatia ca persoana de langa tine nu te intelege. Calmeaza-te, nu totul e asa cum crezi.

SCORPION

Concentreaza-te pe obiectivele tale si nu te lasa distras/a de subiecte neimportante. Poti face progrese profesionale semnificative daca acorzi atentie activitatii tale. In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa stii ca aluziile nu vor atrage atentia persoanei pe care o placi. Incearca sa te porti firesc!

SAGETATOR

Astazi vei avea o dispozitie buna si vei fi dispus/a sa ajuti pe oricine are nevoie. Oamenii din jurul tau vor aprecia mult acest lucru. In ceea ce priveste dragostea, energia ta pozitiva va atrage persoana pe care o placi.

CAPRICORN

Incepe sa lucrezi la proiectul pe care l-ai tot amanat din cauza lipsei bugetului. Astazi ai tot ce iti trebuie si nu mai exista scuze pentru a nu o face. In ceea ce priveste dragostea, vei descoperi ca persoana de langa tine nu este asa cum credeai. Ar fi mai bine sa te indepartezi si sa cauti o alta iubire.

VARSATOR

Situatia ta financiara trece printr-o serie de restrictii, insa astazi vei primi o suma de bani care va atenua putin lucrurile. Gestioneaz-o bine pentru a nu o lua de la capat! In ceea ce priveste dragostea, vei fi generos/oasa cu persoana pe care o iubesti.

PESTI

Planurile tale s-au finalizat mai repede decat ai preconizat. Acum, te vei concentra pe alte obiective ambitioase pentru cresterea profesionala si financiara. In ceea ce priveste dragostea, cineva care nu-si ascunde interesul si iti ofera o multime de cadouri iti va atrage in sfarsit atentia si vei fi de acord sa te intalnesti cu el.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020