Horoscop zilnic. Miercuri, 31 martie

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 07:00
6764 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 31 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu te lasa condus/a de negativism si distreaza-te astazi. Ultima zi din luna martie poate fi complicata in ceea ce priveste dragostea. Spre seara vei da de oameni minunati, dar si de altii nepoliticosi si agresivi.

TAUR

Va fi o zi cu multa comunicare, schimb de opinii, apeluri. O iesire in natura, o plimbare relaxanta si o portie buna de aer curat sunt ideale pentru starea ta de spirit.

GEMENI

Astazi vei cheltui mai mult decat ti-ai planificat, dar te vei distra pe cinste si va merita toata cheltuiala. Noaptea va fi ideala pentru romantism alaturi de partener/a.

RAC

Ai avut multe de facut in ultima vreme. Acum este momentul sa te dedici hobby-urilor, familiei si prietenilor. Vor fi mai multe tensiuni in casa, trebuie sa ai rabdare!

LEU

Este o zi buna pentru introspectie si amintiri. Activitati precum meditatia, cititul sau yoga sunt ideale pentru tine. In ceea ce priveste relatia in care esti implicat/a, comunicarea va fi dificila.

FECIOARA

Astazi vei avea parte de momente bune alaturi de prieteni si, in general, in orice activiatte de grup. Vei da peste oameni autoritari, dar te vei intelege bine cu ei.

BALANTA

Orice mica activitate, chiar daca e vorba de o intalnire de familie sau sociala iti va ridica moralul. Nu lasa apatia sa te stapaneasca!

SCORPION

Moment bun pentru calatorii scurte si pentru activitati intelectuale si culturale, cum ar fi participarea la o conferinta, fie ea si online. Mentine-ti mintea in priza!

SAGETATOR

Este posibil ca tensiunea acumulata sa iasa astazi la suprafata si sa te faca sa pari iritat/a si intolerant/a. Din fericire, vor fi si momente bune, iar starea ta de spirit se va imbunatati pe parcursul zilei.

CAPRICORN

Astazi vei tine cont de nevoile altora si vei face tot ce poti pentru a-i face sa se simta confortabil. Nu toate lumea va putea aprecia gesturile tale, unii vor fi foarte pretentiosi.

VARSATOR

Astazi este important sa faci miscare, sa faci o drumetie sau sa dansezi. Orice lucru care implica un consum de energie te va echilibra emotional. Incearca sa nu iti asumi riscuri!

PESTI

Ziua de astazi va fi destul de interesanta si distractiva, vei avea parte de placere, iubire si joaca. De asemenea, te vei simti seducator/oare si vei atrage atentia sexului opus oriunde ai merge.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic