Horoscop zilnic. Miercuri, 3 martie

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 07:00
6992 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 3 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Vei avea o dispozitie excelenta astazi. Calmul care apare acum este cel mai oportun, scapi de tot uraganul de sentimente cu care te-ai confruntat. Vei putea rasufla usurat/a, te vei relaxa si vei putea lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste dragostea.

TAUR

Viata ta de cuplu va fi in prim plan astazi, dar si in urmatoarea perioada. Ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri si sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Se impune acest lucru!

GEMENI

Probabil vei avea cea mai buna si mai inteligenta reprezentatie a ta in ceea ce priveste conversatiile si evenimentele la care vei participa astazi. Este un sentiment placut sa te simti capabil/a!

RAC

Astazi te-ai putea simti cam singur/a. Ar trebui sa te resemnezi, pentru ca alegerea este a ta. Totusi, nu ezita atunci cand vine vorba de a-ti exprima punctele de vedere si parerile.

LEU

Astazi ar trebui sa stai langa oamenii care iti ofera sprijinul lor si care te consoleaza. De asemenea, vei vedea ca unii sunt langa tine doar in momentele bune si dispar atunci cand sunt nori pe cer.

FECIOARA

Ar trebui sa-ti fie clar ca in momentele mai putin bune se va vedea cine iti este prieten cu adevarat. Asadar, incearca sa identifici acele persoane si sa mergi la ele pentru a gasi un umar pe care sa plangi.

BALANTA

Astazi ar trebui sa iti impartasesti sentimentele si parerile. Cu toate acestea, fii atent/a si nu te lasa coplesit de frica si paranoia. Nu, ceilalti nu sunt dusmanii tai si nici nu se aliaza impotriva ta.

SCORPION

Astazi ai putea avea tendinta de a crede ca cei din jurul tau te vorbesc pe la spate. Ar trebui sa nu-ti lasi imaginatia sa zburde atat de departe, ci sa gandesti rational si sa tragi concluzii in functie de faptele lor.

SAGETATOR

Astazi vei simti o dorinta puternica de a te distra. Cel mai probabil planuiesti deja o iesire cu prietenii tai pe seara. Adevarul este ca, in ultima vreme, prins/a intre viata profesionala si cea de familie, nu prea ai mai avut timp si pentru tine.

CAPRICORN

Astazi ar trebui sa iei initiativa si sa suni unul sau doi prieteni pentru a te vedea cu ei. Va fi o ocazie buna de a depana amintiri si de a uita de grijile cu care te confrunti in momentul de fata.

VARSATOR

Astazi, intrebarile referitoare la independenta ta si a patenerului/ei ar putea fi puse din nou pe masa. Poate ca nu aveti aceeasi viziune despre ceea ce inseaman libertatea intr-un cuplu. Incercati sa va ascultati reciproc, deoarece viitorul relatiei voastre depinde de asta.

PESTI

E posibil ca tu sa iti doresti sa iesi mai mult cu prietenii, iar partenerul/a tau sa te vrea doar pentru el/ea. Incearca sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema inainte sa iasa scantei!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic