Horoscop zilnic. Miercuri, 29 iulie

Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 07:00
7881 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 29 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te asteapta o zi minunata si vei observa acest lucru inca de dimineata. Acum totul ti se va parea mult mai usor si asta se datoreaza faptului ca, in cele din urma, apreciezi tot ceea ce te inconjoara si accepti ceea ce se intampla in jurul tau.

TAUR

Un apel de la un prieten te va face sa te gandesti cat de norocos/oasa esti ca ai langa tine oameni care te apreciaza cu adevarat. La locul de munca poti avea parte de o surpriza. Poate fi vorba de bani in plus pentru recunoasterea muncii tale.

GEMENI

Sefii tai au in minte sa te avanseze. Daca nu se intampla astazi, trebuie sa stii ca nu va mai dura mult. In dragoste, daca esti singur/a si nu ai pe nimeni in vizor, este timpul sa iti redescoperi puterea de seductie.

RAC

Astazi vei avea ocazia sa porti o conversatie cu o persoana pe care nu o cunosti si care te va captiva din prima clipa. Chiar daca ai sclipiri in ochi, incearca sa nu iti faci prea multe sperante ca se poate infiripa ceva!

LEU

Ai nevoie doar de un mic detaliu pentru ca lucrurie sa functioneze perfect astazi. Fii zambitor/oare si mai prietenos/oasa cu cei din jurul tau, mai ales la locul de munca. Este convenabil pentru tine sa relationezi mai mult cu ei, nu trebuie sa le fii prieten, dar daca te intelegi bine cu colegii, totul va fi mai usor.

FECIOARA

Profita de ziua de ziua de astazi pentru a recupera putin din esenta adolescentei tale, parcurgand strazile si locurile unde obisnuiai sa te intalnesti cu prietenii. Ai putea chiar sa ii contactezi pentru a bea o limonada si pentru a discuta. Acest lucru te va indeparta putin de seriozitatea care domneste in viata ta.

BALANTA

In ceea ce priveste iubirea, daca esti implica/a intr-o relatie, propuneti-va sa mergeti in locul unde ati avut prima voastra intalnire. E un moment bun pentru a retrai amintiri placute.

SCORPION

Incearca sa te concentrezi cat mai mult la locul de munca si, in acelasi timp, sa iti pastrezi calmul. Un eveniment neprevazut ar putea declansa o adevarata furtuna. Ai incredere in colegii tai!

SAGETATOR

Nu te simti nicio clipa nesigur/a la locul de munca, cu siguranta ai ceva de invatat din tot ceea ce se intampla. Cel mai important lucru este sa simti ca te integrezi in echipa cu care lucrezi.

CAPRICORN

Chiar daca vrei sa iesi in evidenta la locul de munca, astazi nu este momentul sa o faci. Acum e vorba despre a darui si a te stradui pentru binele tuturor. In ceea ce priveste dragostea, astazi te poti distra de minune cu cineva de care esti atras/a.

VARSATOR

Ai in jurul tau oameni care te apreciaza si care asculta ce spui, dar nu pare ca simti asta. Cu siguranta, ai prefera ca acestia sa iti dea dreptate mereu, insa diferentele de opinie sunt mult mai valoroase.

PESTI

Cei din jurul tau iti respecta deciziile chiar daca nu au aceeasi parere ca si tine. Poate ca tu esti cel/cea care nu face compromisuri, insa ceilalti o fac. Mai ales partenerul/a de viata!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020