Horoscop zilnic. Miercuri, 28 aprilie

Miercuri, 28 Aprilie 2021, ora 07:00
7998 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 28 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi este ziua ideala pentru a-ti achizitiona o masina, un laptop sau un telefon mobil. La locul de munca, esti foarte multumit/a de tine insuti. Norocul va aparea din cel mai neobisnuit loc daca iti cauti sufletul pereche.

TAUR

Astazi poate fi o zi distractiva si jucausa. Dar, ar trebui sa ai mai multa rabdare cu colegii si prietenii apropiati. Este un moment bun pentru a castiga bani, pentru a obtine favoruri sau pentru a atrage venituri din alte surse. Mintea ta este in alta parte, departe de munca. Instinctul iti spune ca trebuie sa te axezi pe dragoste.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi prietenoase si se vor desfasura cu usurinta. O ruda de sex feminin ar putea avea nevoie de sfaturi. In ceea ce priveste banii, norocul este de partea ta. Nu te lasa asaltat/a de asa zisele obligatii care ti se prezinta la locul de munca. Esti mai dispus/a sa te gandesti la latura practica a relatiei tale sau a vietii tale amoroase.

RAC

Astazi vei vrea sa spui ceva care este foarte important. Nu deveni nerabdator/oare atunci cand ceilalti isi pierd timpul cu conversatii inutile. Vei avea ocazia sa iti demonstrezi talentul de mediator intr-un conflict. La locul de munca, energia ta va fi coplesitoare si ii vei stimula pe ceilalti. S-ar putea sa fii tentat/a sa te gandesti negativ la partenerul/a de viata, deoarece refuzi sa te uiti mai atent la tine insuti intai.

LEU

Te vei concentra pe bani astazi. Intre timp, faci tot posibilul sa rezolvi o problema acasa, deoarece haosul poate crea tensiune in familie. La locul de munca dai tot ce ai tu mai bun.

FECIOARA

Astazi ii poti surprinde pe cei din jur atingandu-ti obiectivele. Ai nevoie de relaxare atat fizic, cat si psihic. Ar trebui sa te scufunzi intr-o activitate care iti place pentru a-ti reincarca bateriile. Pe plan amoros, va trebui sa iti sustii si sa iti linistesti partenerul/a, asa ca fii un bun ascultator.

BALANTA

Esti increzator/oare in capacitatea ta de a face fata obligatiilor si te-ai putea relaxa poate un pic prea mult. Vei putea aborda subiecte incomode cu partenerul/a, vei gasi cuvintele potrivite si vei fi sincer/a fara cearta.

SCORPION

O conversatie calda cu o cunostinta ar putea fi foarte importanta pentru tine. Acesta este momentul perfect pentru a repara unele relatii. Vei fi mai receptiv/a si mai intelegator/oare la remarcile celor din jur.

SAGETATOR

Astazi vei fi fermecator/oare si toata lumea te va aprecia. Te vei deplasa pentru a rezolva unele probleme presante. Eficienta ta este infricosatoare. Cu toate acestea, exista unele situatii pe care nu le vei putea schimba, nu depind de tine!

CAPRICORN

Astazi ar trebui sa faci ceva diferit pentru a incepe sa misti lucrurile. Daca poti iesi in oras, ar fi minunat. Te vei simti mult mai increzator/oare in tine si mai confortabil in public. Vantul la locul de munca se schimba in directii surprinzatoare. Iti vei vedea partenerul/a intr-o noua lumina si acest lucru va va deschide orizonturi complet noi.

VARSATOR

Astazi, reactiile tale vor fi instinctiv constructive, asa ca nu pierde timpul cu o ezitare inutila. Ai grija de ficat si nu manca prea mult. Trebuie sa iti revizuiesti dieta si sa reduci zaharul!

PESTI

Ar trebui sa fii mai atent/a si mai rabdator/oare cu ceilalti. Cu toate acestea, sefii si parintii tai vor fi impresionati de tine. Nu poti gresi, vei fi mai hotarat/a ca oricand sa-ti pastrezi angajamentele si vei fi mandru/a de ceea ce ai realizat. Ti-e greu sa intelegi ce vrea partenerul/a de viata si la ce se asteapta de la tine.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic