Horoscop zilnic. Miercuri, 24 martie

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 07:00
7968 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Atmosfera de la locul de munca va fi destul de apasatoare astazi asa ca nu e momentul potrivit pentru glumele tale. Incearca sa iti vezi de treaba si sa nu te bagi in treburile altcuiva!

TAUR

Astazi poti sa profiti de timpul liber ca sa faci anumite deplasari in interes personal. Daca il vei convinge si pe partenerul tau sa ti se alature, practic va veti bucura de un mini weekend in mijlocul saptamanii!

GEMENI

Daca simti ca jumatatea ta este mult mai grijulie cu tine, poate ca acesta este semnalul pe care il asteptai de mult timp. Nu te sfii sa iti asumi noi riscuri si sa duceti relatia la urmatorul nivel! Doar asa veti evolua!

RAC

In aceasta zi o sa ai foarte multe treburi de rezolvat si spre nemultumirea ta, vor fi multi cei care iti vor cere ajutorul. Refuza-i politicos si pune pe primul plan necesitatile tale! Altfel, seara te va gasi ingandurat/a si nemultumit/a!

LEU

Esti o persoana curajoasa care nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, uneori e mai bine sa te abtii si sa nu te implici in probleme care nu te privesc in mod direct. Facand asta, eviti sa te complici inutil!

FECIOARA

Simti ca ai luat cateva kilograme in plus? Fa mici schimbari (mersul pe jos, urcatul scarilor, utilizarea bicicletei etc.) si o sa simti o schimbare atat la nivel mental cat si fizic! Iar daca vei obtine rezultate, exemplul tau va fi urmat si de alte persoane!

BALANTA

Pentru ca esti cunoscut/a pentru corectitudinea cu care actionezi, astazi cineva iti va cere sa imparti dreptatea intre doua persoane. Lasa deoparte orice simpatie si judeca la rece! Doar asa te vei apropia de adevar!

SCORPION

Incearca sa nu consumi astazi alimente foarte picante sau usor alterabile pentru ca sistemul tau digestiv nu functioneaza normal. In schimb, poti alege sa savurezi un ceai sau sa consumi cateva felii de paine prajita!

SAGETATOR

Esti supus/a unei presiuni imense la locul de munca si din aceasta cauza, petreci cat mai putin timp cu familia ta. Discuta cu cei dragi tie si explica-le care este situatia pentru ca altfel, isi vor face nenumarate ganduri!

CAPRICORN

Chiar daca esti usor nemultumit de comportamentul partenerului tau, inca nu e momentul sa il asediezi cu reprosuri! Lasa timpul sa curga si fii mai ingaduitor/ingaduitoare pentru ca in fond, nici tu nu esti perfect/a!

VARSATOR

In prima parte a zilei o sa fii extrem de ocupat/a si din aceasta cauza, nici nu o sa iti mai verifici telefonul. Cu toate acestea, vei afla din alte surse informatiile care te intereseaza in mod direct si vei reusi sa actionezi rapid!

PESTI

Te certi permanent cu persoana de langa tine din motive puerile? Asta arata ca amandoi aveti orgolii foarte mari si daca nu veti face o schimbare, lucrurile se vor deteriora. Fa tu primul pas!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic