Horoscop zilnic. Miercuri, 24 februarie

Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 07:00
7317 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi excelenta pentru prieteni, iar timpul petrecut cu ei va fi foarte placut. Ii vei cuceri pe ceilalti cu simpatia si simtul umorului tau.

TAUR

Va fi o zi fantastica pentru tine, mai ales daca o petreci in compania prietenilor si familiei. Vei rade mult si iti vei face planuri alaturi de ei. Fii intelept/apta cu banii!

GEMENI

Iti va placea sa iesi din casa si sa schimbi peisajul astazi. Excursiile scurte vor fi placute si interesante si te vei bucura de dezbateri si orice activitate culturala.

RAC

Senzualitatea ta va fi la cote maxime astazi. De asemenea, te vei bucura de un masaj, mancare buna sau mangaierile partenerului/ei de viata. Vei indrazni sa impartasesti secrete cu prietenii tai.

LEU

Astazi, viata ta sociala iti va oferi multe satisfactii. De asemenea, impreuna cu partenerul/a de viata si copiii tai, vei trai clipe minunate.

FECIOARA

Astazi te vei ocupa de aspectul tau fizic si, de asemenea, de sanatatea ta. Mancarea sanatoasa, o plimbare in aer liber sau o vizita la salon te vor face sa te simti extrem de bine.

BALANTA

Astazi iti vei dezvalui abilitatile sociale excelente. De asemenea, este ziua ideala pentru a-ti gasi dragostea sau pentru a aprinde flacara iubirii cu partenerul tau actual.

SCORPION

Cel mai confortabil te vei simti acasa, atat singur/a, cat si in compania celor dragi. Astazi vei fi o gazda excelenta si vei crea o atmosfera placuta pentru toata lumea.

SAGETATOR

Astazi ai putea incepe o relatie importanta, care poate fi o prietenie sau o dragoste viitoare. Vei fi mai vorbaret/eata si toata lumea se va bucura de glumele tale.

CAPRICORN

Acum este timpul sa socializezi mai mult si sa intretii prietenii si relatii de familie. De asemenea, spre seara, poti profita de vraja zilei pentru a te bucura de o cina romantica alaturi de iubit/a.

VARSATOR

Astazi va iesi la iveala latura ta sensibila si romantica. Iti va prinde bine sa iti impartasesti sentimentele. Mediul in care traiesti te influenteaza destul de mult, dar, din fericire, ai alaturi oameni buni.

PESTI

Zgomotul si agitatia nu iti vor face prea bine astazi. Te vei simti mai confortabil avand activitati linistite, cum ar fi mersul pe jos, aranjarea plantelor, gatitul, meditatia sau cititul.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Mai puteti citi:

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic