Horoscop zilnic. Miercuri, 23 decembrie

Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 07:00
10574 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 23 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In cursul acestei zile vei participa la un conflict foarte serios, care poate sa degenereze. Chiar daca nu esti o persoana iute la manie, se pare ca altcineva o sa faca orice ca sa te scoata din sarite. Apeleaza la ratiune si nu te lasa purtat/a de val!

TAUR

Ziua va incepe excelent pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca ai impresia ca ai prea multe de rezolvat astazi, stabileste care iti sunt prioritatile! Nu e cazul sa faci risipa de energie, mai ales in aceasta zi!

GEMENI

Te simti cumva constrans/a sa iei anumite decizii la locul de munca? Nu te lasa condus/a de catre nimeni, mai ales daca simti ca iti sunt cerute anumite lucruri imorale sau ilegale! Aminteste-ti ca in fond, semnatura iti apartine si tu esti cel/cea care va raspunde!

RAC

Pentru tine, aceasta zi va fi cu adevarat relaxanta si o sa ai ocazia sa te bucuri de spiritul Craciunului. Daca vrei sa le faci o surpriza adevarata celor dragi, trebuie sa iti aloci cateva ore in acest scop si sa te inarmezi cu rabdare pentru ca magazinele vor fi pline!

LEU

Traversezi o perioada destul de dificila si daca nu o sa primesti ajutor de specialitate, s-ar putea sa cedezi! Incearca sa nu te mai implici in atat de multe proiecte si sa asculti de sfaturile persoanelor mai in varsta decat tine!

FECIOARA

Ziua aceasta iti va aduce multe satisfactii, mai ales din punct de vedere financiar. Practic, e posibil ca sefii sa gseasca momentul oportun ca sa te recompenseze pentru efortul depus in mod constant de-a lungul acestui an. Sigur vei avea ce sarbatori diseara!

BALANTA

Chiar daca nu esti inca refacut/a suta la suta, cineva are mare nevoie de tine si tu vei face tot ce poti ca sa ii fi alaturi. Totusi, nu te suprasolicita pentru ca altfel, risti sa ajungi din nou la spital!

SCORPION

In cursul acestei zile o sa afli cateva vesti noi de la rudele tale mai indepartate. Daca isi vor anunta prezenta de sarbatori, o sa fii nevoit/a sa suplimentezi felurile de mancare si sa te pregatesti pentru si mai multa dezordine...incearca sa ramai calm/a!

SAGETATOR

Astazi o sa te certi dintr-o prostie cu un prieten foarte apropiat. Lasa deoprte orgoliul si incearca sa te feresti de stresul inutil! In aceasta perioada nervii tuturor sunt intinsi la maximum si se pot isca conflicte din absolut orice!

CAPRICORN

Un partener de afaceri iti va face astazi o oferta extrem de atragatoare. Chiar daca cifrele te vor atrage instant, trebuie sa pui in balanta si timpul suplimentar pe care trebuie sa il dedici afacerii respective, iar asta in mod evident ca nu va conveni familiei. Convoaca o sedinta urgenta in sufragerie si sfatuiti-va!

VARSATOR

Azi vei fi pus/a pe sotii si lumea va putea descoperi o alta latura a ta. Totusi, daca nu o sa stii cand sa te opresti cu farsele, inevitabil vor aparea si nemultumitii... incearca sa nu intinzi prea mult coarda!

PESTI

Astazi o sa te bucuri de aprecierea partenerului tau care iti va multumi sincer pentru tot efortul depus pana acum. Incearca sa ii raspunzi cu aceeasi moneda si sa il ajuti daca simti ca are nevoie! Uneori e prea orgolios ca sa recunoasca acest lucru...

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020