Horoscop zilnic. Miercuri, 18 noiembrie

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 07:00
7912 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 18 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Partenerul tau de viata are pretentii tot mai exagerate? Spune-i deschis care iti sunt nemultumirile si cere-i sa faca tot ce poate ca sa le remedieze. Evident, trebuie ca si tu sa faci acelasi lucru. Ca sa ceri, trebuie mai intai sa oferi!

TAUR

Azi te vei intalni cu un vechi prieten din copilarie si impreuna veti depana amintiri frumoase. Daca simti ca intalnirea va dura aproape toata ziua, ar fi o idee buna sa iti inviti si partenerul de viata la aceasta. Astfel, nu se va simti exclus si chiar veti avea chiar mai multe subiecte de discutat!

GEMENI

Starea ta financiara nu este tocmai buna si din aceasta cauza, esti cumva nevoit/a sa renunti la anumite evenimente ce pareau a fi distractive. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, iti vei reveni rapid si vei relua legatura cu cei dragi!

RAC

Dimineata te vei trezi cu o durere de cap crunta, iar niciunul dintre remediile obisnuite nu va functiona. In astfel de conditii, ideal e sa apelezi la cei mai buni medici, chiar daca asta va insemna o cheltuiala suplimentara!

LEU

Simti ca esti cumva exclus/a de colegii de la locul de munca? N-ar trebui sa te gandesti prea mult la astfel de detalii! Urmareste-ti propriul interes si axeaza-te doar pe dezvoltarea relatiei tale amoroase! Restul nu conteaza la fel de mult.

FECIOARA

Daca esti stapanul unui animal de companie, azi vei fi nevoit/a sa ii acorzi mai multa atentie decat de obicei. Fie ca va fi vorba de o problema de sanatate sau de aparitia unui conflict ce il va avea ca protagonist, trebuie sa iti indeplinesti cu seriozitate atributiile de stapan. Fii responsabil/a!

BALANTA

Vei incepe aceasta zi destul de slabit/a, dar odata cu trecerea timpului, energia ta va reveni la normal. Totusi, nu iti forta organismul pentru ca azi nu e un moment prielnic pentru a-ti depasi limitele!

SCORPION

Esti cu nervii la pamant si din aceasta cauza, nu reusesti sa duci la bun sfarsit absolut nimic din ce iti propui. Daca ai posibilitatea, incearca sa eviti interactiunile astazi si sa petreci cat mai mult timp analizandu-ti propriul comportament!

SAGETATOR

Astazi vei avea parte de o emotie foarte puternica, ce te va scoate din zona de confort. Daca esti singur/a, s-ar putea sa intalnesti o persoana de sex opus extrem de atragatoare. Totusi, nu te grabi sa ii intri in gratii pentru ca risti sa o sperii!

CAPRICORN

Dupa o perioada mai putin buna din punct de vedere financiar, azi reusesti sa te redresezi cat de cat. Continua sa faci economii pentru ca viitorul nu se anunta a fi deloc usor, iar banii nu vor fi niciodata prea multi!

VARSATOR

Simti ca jumatatea ta este tot mai abatuta? Ofera-i mangaierea de care are nevoie si explica-i ca o sa ii fi alaturi permanent! Cu siguranta asta o va linisti si ii va permite sa ia cele mai bune decizii!

PESTI

Ziua aceasta va fi destul de agitata pentru tine si iti va consuma rapid toata energia. Daca nu te vei mai simti capabil/a sa rezolvi si ultimele probleme ale zilei, aminteste-ti ca ai colegi sau prieteni dornici sa te ajute!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020