Horoscop zilnic. Miercuri, 17 martie

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 07:00
9290 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei participa la o reuniune importanta cu colectivul de la locul de munca. Ai grija sa asculti de superiorii tai si sa nu iti asumi niciun risc inutil! Pe seara, e posibil ca cineva sa iti faca o vizita surpriza.

TAUR

Prima parte a zilei va fi foarte agitata pentru tine dar din fericire, vor fi multi cei care vor dori sa te ajute. Nu iti complica singur/a existenta refuzand sprijinul!

GEMENI

Astazi o sa descoperi informatii noi care iti pot influenta nivelul de trai. Incearca sa profiti la maximum de orice oportunitate ti se va oferi si daca e cazul, iesi din starea ta de confort!

RAC

Nu e cazul sa te sperii daca astazi o sa te simti mai slabit/a decat de obicei. Apeleaza la remediile naturiste si abia daca acestea nu vor produce niciun efect poti sa mergi la farmacist/medicul de familie.

LEU

Pentru tine, ziua aceasta va fi destul de linistita si vei putea sa te bucuri de compania unor persoane selecte. Profita de ocazie ca sa acumulezi mai multe informatii din domeniul care te intereseaza. Pe seara o sa primesti un apel telefonic foarte important, trateaza-l cu seriozitate!

FECIOARA

Atmosfera de la locul de munca este tot mai tensionata in ultima perioada? Trebuie sa gasesti o modalitate de a evita conflictele pentru ca altfel, vei fi gasit/a din nou drept tap ispasitor! Lupta pentru drepturile tale!

BALANTA

Daca in ultima perioada te-ai cam ingrasat, tot ce ai de facut e sa renunti la painea alba si la dulciuri! O sa constati ca vei arata mai bine si o sa te simti mai usor/usoara!

SCORPION

Ziua aceasta va fi plina de agitatie si de stres inutil pentru tine. Incearca sa ramai fidel planului tau pe cat posibil! In a doua parte a zilei vei avea parte de o experienta inedita, pe care o vei pastra drept amintire mult timp de acum inainte!

SAGETATOR

Colegii de la locul de munca s-au distantat de tine? Incearca sa identifici greselile pe care le-ai facut pentru ca cel mai probabil, un gest sau un comentariu de-al tau i-a deranjat.

CAPRICORN

In cursul acestei zile vei asista la o disputa/confruntare intre doi specialisti ai unui domeniu putin cunoscut. Profita de aceasta ocazie ca sa afli cat mai multe informatii care te intereseaza si cine stie, poate intr-o buna zi vei ajunge si tu la nivelul lor!

VARSATOR

Relatia ta de iubire lasa de dorit in ultima perioada? Incearca sa privesti totul cu obiectivitate si sa vezi cine este principalul vinovat! Chiar daca va vine greu sa o faceti, cel mai important lucru este sa continuati dialogul. Doar asa veti gasi rezolvarea!

PESTI

Trebuie sa ai mai multa grija de propria persoana si din cand in cand sa te rasfeti! Lasa deoparte grijile legate de bani si incepe sa te bucuri de viata! In aceasta perioada trebuie sa te gandesti doar sa iti fie tie bine!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic