Horoscop zilnic. Miercuri, 16 decembrie

Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 07:00
7169 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 16 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Traversezi o perioada grea si daca nu te vei odihni asa cum trebuie, s-ar putea sa te epuizezi! Invata sa tii mai mult la propria persoana si sa nu te implici in viata altora! Concentreaza-te doar pe acele aspecte care te intereseaza in mod direct!

TAUR

Azi vei avea parte de un dus rece, primit de la o persoana necunoscuta. Daca aveai impresia ca le stii pe toate, cel putin in domeniul in care activezi, o sa constati ca lucrurile nu stau deloc asa! N-ar strica sa dai dovada de mai multa modestie!

GEMENI

O ruda apropiata iti va cere ajutorul astazi, iar tu vei lasa totul balta ca sa ii fi alaturi. Desi superiorii nu vor fi multumiti de tine, nu iti va pasa catusi de putin! Sunt alte lucruri mult mai importante decat sa dai bine la locul de munca!

RAC

Te vei trezi cu o falca in cer si cu una in pamant, iar partenerul tau va cadea victima furiei tale. Daca nu vei stii cand sa te opresti, s-ar putea sa ai parte de o riposta pe masura. Incearca sa fii mai cumpatat/a!

LEU

Azi vei avea ocazia sa castigi o suma importanta de bani fara sa depui un efort prea mare. Daca anumite persoane din anturajul tau se tem sa isi asume riscuri, spune-le ca nu vor fi invitate nici la rasplata! Facand asta, iti vei intari autoritatea in fata lor!

FECIOARA

Simti ca partenerul tau de viata nu te mai asculta deloc si ca nu se mai gandeste la tine? Discuta sincer cu acesta si afla ce are de gand! Daca s-a saturat de relatie, spune-i ca e liber sa plece, dar ca nu mai exista cale de intoarcere!

BALANTA

Trebuie sa ai mai multa grija de propria persoana in aceasta perioada si sa lasi deoparte nevoile celorlalti! Incearca sa ai o dieta cat mai echilibrata si sa faci miscare cel putin o jumatate de ora pe zi! Daca vei ignora aceste sfaturi, dupa sarbatori iti va fi mult mai greu sa revii la greutatea ta obisnuita!

SCORPION

Astazi vei fi felicitata de catre superiori pentru ca datorita tie, compania traverseaza una dintre cele mai bune perioade. Totusi, n-ar strica sa dai dovada de mai multa modestie si sa le amintesti sefilor ca mai multi colegi au fost implicati in acest proces!

SAGETATOR

Din punct de vedere financiar, pare ca lucrurile au intrat pe fagasul corect. Dupa o perioada mai lunga in care ai fost nevoit/a sa iti pui poftele in cui, poti in sfarsit sa iti cumperi multe din lucrurile la care visai. Incearca sa profiti la maximum de aceasta perioada!

CAPRICORN

Dupa agitatia din ultimele zile, pentru tine urmeaza o perioada de acalmie. Bucura-te de liniste si nu te gandi inca la potentiale probleme! Pe seara, o sa te bucuri de compania cuiva drag si vei reusi sa te relaxezi complet.

VARSATOR

Chiar daca nu ai o forma fizica de invidiat, asta nu inseamna ca nu poti fi elegant/a! Alege-ti tinutele care te reprezinta si de ce nu, rasfata-te la un salon de infrumusetare! Sigur partenerul tau va fi incantat!

PESTI

In prima parte a zilei vei fi destul de agitat/a si din aceasta cauza, vei rata cateva oportunitati importante de distractie. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, o sa mai apara astfel de ocazii cat de curand!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020