Horoscop zilnic. Miercuri, 15 iulie

Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 07:00
7785 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 15 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi te va pune intr-o incurcatura destul de mare. E posibil ca o persoana din trecut sa reapara in viata ta si sa iti strice atmosfera din relatia actuala. Daca sentimentele tale sunt incerte, fii sincer/a cu toti cei implicati!

TAUR

Nu ar strica sa apesi pe butonul de stop astazi. Ritmul pe care l-ai avut in ultima perioada poate dobori chiar si cel mai puternic organism. Incearca sa te protejezi pe cat posibil de stres, agitatie si suprasolicitare. In ceea ce priveste dragostea, se poate ca cel/cea de langa tine sa iti duca lipsa.

GEMENI

Crezi ca actionezi avand cele mai bune intentii, dar, poate, restrictionezi libertatea celorlalti. Fii mai tolerant/a si mai flexibil/a si totul va iesi bine astazi!

RAC

Ai tendinta de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva negativa si iti va fi mult mai greu sa comunici cu ceilalti astazi. Ar trebui sa discuti mai mult si mai sincer, cel putin cu prietenii tai buni.

LEU

Astazi va fi o zi foarte productiva la locul de munca si te vei bucura sa vezi asta. In ceea ce priveste banii, vor exista impedimente si intarzieri in cazul in care se pune problemea unor investitii.

FECIOARA

Poti fi o victima a manipularii si a inselaciunii chiar acum. Fii cu ochii in patru! Sensibilitatea, imaginatia si simtul artistic vor creste astazi, profita de asta!

BALANTA

Intuitia ta se afla la cote maxime astazi si esti mult mai intelegator/oare cu ceilalti. Trebuie sa iti monitorizezi mai atent starea de sanatate, in special daca ai boli cronice sau probleme cu tensiunea arteriala.

SCORPION

Este bine sa stabilesti o ordine a prioritatilor, astfel incat sa nu te lasi influentat/a de ceea ce isi doresc ceilalti. Este o zi buna pentru a sta langa cei care impartasesc aceleasi obiective si valori ca tine.

SAGETATOR

Astazi vei fi constient/a de limitele tale mai mult decat oricand si vei fi calabil/a sa iei cele mai bune decizii. Ai incredere in posibilitatile tale reale si cu multa perseverenta vei reusi sa iti atingi obiectivele.

CAPRICORN

E posibil sa vezi totul in tonuri de gri astazi si asta te limiteaza. Prudenta este in regula, dar nu trebuie sa renunti niciodata sa visezi. Cu siguranta multe dintre telurile tale vor fi atinse!

VARSATOR

Desi nu te afli in cea mai buna dispozitie, va fi mai multa armonie in casa ta decat de obicei. In ceea ce priveste banii, va trebui sa discerni intre ceea ce este cu adevarat important si ce nu este.

PESTI

Singura cale de a te mentine in relatii bune cu ceilalti este dialogul. Ar trebui sa faci mici compromisuri si sa fii de acord cu partenerul/partenera din cand in cand, chiar daca tu esti cocosul in relatie!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #noroc , #Horoscop 2020