Horoscop zilnic. Miercuri, 14 octombrie

Miercuri, 14 Octombrie 2020, ora 07:00
8114 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 14 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Te simti foarte multumit/a pentru ca traiesti o perioada cu schimbari pozitive pentru tine. Poate ca ai ajuns la acea maturitate in care ai realizat ca fiecare persoana are propriul mod de a progresa in viata. Comparatiile, pe langa faptul ca sunt urate, sunt inutile.

TAUR

Ti-ai recuperat stima de sine si increderea in tine. Observi deja beneficiile acestei schimbari si, astazi, acest lucru se va reflecta in sectorul iubirii. Daca esti singur/a, o persoana va aparea in viata ta si va impartasi cu tine nu numai dragostea, ci si obiectivele si planurile tale de viitor.

GEMENI

Acorda mai multa atentie psihicului tau, deoarece te confrunti cu efectele stresului. Vrei sa progresezi, dar din motive pozitive. Te gandesti prea mult la bani, iar acest lucru nu a facut niciodata pe nimeni fericit.

RAC

Meriti sa castigi mai multi bani avand un job care iti place. Nu sacrifica acest lucru pentru a obtine mai multa performanta. Te vei simti implinit/a doar daca esti cu adevarat multumit/a de ceea ce faci.

LEU

Astazi va trebui sa iti folosesti toata puterea de convingere cu prietenii sau familia. Este posibil sa ti se prezinte un plan care nu iti place si va trebui sa gasesti o alternativa la acesta. La inceput, cei din jur nu vor fi receptivi, dar ii poti convinge daca iti propui asta.

FECIOARA

In ceea ce priveste dragostea, astazi vei pierde o oportunitate. Exista cineva in jurul tau care ar putea deveni foarte important pentru tine, dar se pare ca frica te impiedica sa dai curs acelei relatii. Indrazneste sa faci pasul sau vei regreta!

BALANTA

Trebuie sa fii calm/a si sa te relaxezi astazi. Prin urmare, astrele iti recomanda sa faci ordine prin gandurile si lucrurile vechi si sa arunci tot ce este inutil. Poate ca te-ai trezit deja nostalgic/a, dar nu lasa acea tristete sa te invadeze.

SCORPION

Daca ti-ai planuit sa vizitezi pe cineva drag astazi, mai bine o lasi pe altadata. In caz contrat, s-ar putea sa te trezesti implicat/a intr-o cearta care iti va da o stare destul de proasta. In ceea ce priveste dragostea, inceteaza sa te mai gandesti la acel fost cu care crezi ca inca ai sanse.

SAGETATOR

Ai o stare de spirit nu prea buna astazi. Vezi doar latura negativa a ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca ai uitat sa te opresti si sa te gandesti la tot ceea ce este bun. Nu continua astfel, deoarece aceasta stare proasta te va face sa-ti pierzi dorinta de a-ti realiza visurile.

CAPRICORN

Asculta-ti vocea interioara pentru a gasi motivatia necesara pentru a te bucura de viata ta. Fii, de asemenea, atent/a la viata ta sentimentala. Exista o persoana speciala langa tine, dar inca nu ai indraznit sa faci pasul cel mare. Astazi este momentul sa actionezi!

VARSATOR

Fa-ti timp astazi pentru a-ti planifica bugetul pentru urmatoarele cateva saptamani. Este momentul sa strangi cureaua, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la ceea ce ai nevoie, ci sa renunti la cheltuielile inutile.

PESTI

In ceea ce priveste dragostea, daca esti implicat/a intr-o relatie, este posibil ca in acest moment sa te incerce indoieli cu privire la sentimentele tale. Situatia este influentata de alte probleme. Inainte de a lua o decizie drastica, retine ca persoana de langa tine te iubeste atat de mult incat nici nu a realizat ca te-ai distantat putin.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020