Horoscop zilnic. Miercuri, 11 noiembrie

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 07:00
9663 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 11 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi o sa petreci mult timp de unul singur, iar spre surprinderea ta, acest lucru nu o sa te intristeze deloc. Daca simti ca ai nevoie de o pauza, nu te mai sfii sa ti-o acorzi si sa pui nevoile tale pe primul plan!

TAUR

Relatia ta de iubire nu e fix asa cum ti-ai inchipuit? Daca esti inca la inceput de drum cu partenerul tau si deja observi ca acesta are anumite tendinte care nu iti plac deloc, nu te sfii sa iei o decizie radicala! E mai bine sa suferi putin acum decat sa regreti toata viata!

GEMENI

Ziua aceasta se anunta a fi foarte buna pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Daca esti propriul tau angajator, s-ar putea ca azi sa prinzi un contract sau o oferta extrem de avantajoasa. Grabeste-te sa o apuci!

RAC

Pentru tine, aceasta zi va fi destul de plictisitoare, mai ales la locul de munca. Ca sa nu cedezi psihic, roaga-ti jumatatea ca pe seara, sa incercati o experienta inedita! Daca te simti capabil/a, un role-play ar putea fi incitant!

LEU

Organismul tau iti da anumite semne pe care ai face bine sa nu le ignori! Trateaza cu seriozitate simptomele, mai ales daca ai o ruda care a trecut printr-o experienta similara! Pe seara, o sa te bucuri de compania prietenilor tai.

FECIOARA

Esti extrem de incordat/a si daca nu vei incerca macar sa te relaxezi, nu o sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit planurile. Aminteste-ti sa te mai rasfeti din cand in cand si sa nu iei totul atat de in serios!

BALANTA

Dimineata te vei trezi ametit/a si cu o greata imposibil de suportat. Daca nu ai consumat alcool in noaptea precedenta, si nu s-a intamplat nimic notabil, ar trebui sa mergi la medicul de familie! Astfel de simptome aparute intempestiv, nu sunt de neglijat!

SCORPION

In aceasta zi te vei confrunta cu o problema destul de dificila la serviciu. Daca nu vei putea sa ii dai de cap singur/a, poti cere sfaturi de la colegii tai care au mai multa experienta! Nu e nicio rusine in asta!

SAGETATOR

Petrece-ti fiecare zi ca si cum ar fi ultima! Sigur, pare usor de zis dar e mai greu de facut...cu toate acestea, tu ar trebui sa te gandesti serios sa iti condimentezi viata, pentru ca altfel, vei avea o existenta foarte anosta.

CAPRICORN

Daca erai in asteptarea unui raspuns important, s-ar putea ca ziua aceasta sa iti aduca lamuririle mult asteptate. Chiar daca vei primi o veste buna, e mai bine sa nu fii prea expansiv/a, si pe cat posibil, sa tii totul secret!

VARSATOR

Un prieten apropiat se afla intr-un impas major dar cu toate acestea, nu indrazneste sa iti ceara ajutorul. Daca tu stii ca in realitate si-ar dori sa ii fi alaturi, nu e cazul sa mai stai pe ganduri. Ziua aceasta este despre spiritul de echipa si despre prietenie!

PESTI

Daca nu renunti la atitudinea ta usor sfidatoare, risti ca in curand sa ramai singur! Expune-ti abilitatile intr-un mod cat mai discret si nu mai cauta sa iesi in evidenta! Altfel, meriti cu varf si indesat sa fii exclus din colectivitate!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020