Horoscop zilnic. Miercuri, 10 martie

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 07:00
8380 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 10 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Cand ai sentimentul ca esti foarte singur/a, prietenii tai vor fi alaturi de tine pentru a-ti oferi dragostea si sprijinul de care ai nevoie. Un astfel de moment este astazi. Prietenii tai sunt cel mai bun lucru pe care il ai in viata!

TAUR

Este evident ca ai urmat calea buna din viata ta, ai trecut prin multe etape, dar acesta este, fara indoiala, cel mai bun moment pentru tine. Ai toate motivele din lume sa fii fericit/a!

GEMENI

Astazi vei decide sa ignori toti acei oameni care incearca sa te raneasca. Nu vrei sa stii nimic despre ei, fiind singur/a, vei fi mult mai fericit/a!

RAC

Ti-ai ignorat prea mult responsabilitatile si ar trebui sa stii ca tot ce faci are o consecinta. Astazi trebuie sa te trezesti la realitate!

LEU

Astazi te vei simti vinovat/a pentru ceea ce i-ai facut unei persoane. Ti-ai dat seama mult prea tarziu de raul pe care i l-ai provocat. Vei regreta, insa fara folos!

FECIOARA

Esti intr-o etapa din viata ta in care trebuie sa faci orice pentru a fi fericit/a. Ai petrecut deja mult timp cautand sa ii faci pe altii sa fie bine, ignorandu-te pe tine.

BALANTA

Ai devenit prea obsedat/a de acele decizii pe care trebuie sa le iei. Daca nu o faci cu calm, vei ajunge sa gresesti. Trebuie sa incetezi sa mai grabesti lucrurile!

SCORPION

Nu vrei sa ai din nou acea persoana in viata ta. Ti-a gresit in trecut extrem de mult si nu trebuie sa ii mai acorzi o sansa. Fii constient/a ca nu o merita!

SAGETATOR

Nu folosi timpul liber pe care il ai astazi pentru altceva decat pentru a te ingriji. Ai nevoie de un moment de rasfat si macar de o zi doar pentru tine. O meriti!

CAPRICORN

Astazi poate fi ziua ta norocoasa, vei primi vesti care iti vor schimba cursul vietii. Asuma-ti provocarile, nu te teme, arata lumii din ce esti facut/a si incepe sa fii fericit/a!

VARSATOR

Esti foarte suspicios/oasa fata de oamenii din jurul tau si ar trebui sa fii constient de faptul ca astfel nu iti vei face prieteni noi. Ai nevoie de o schimbare de decor.

PESTI

Astazi vei observa ca starea ta de spirit se schimba prea repede. Trebuie sa schimbi acea latura a ta sau vei ajunge sa te simti destul de rau. Incearca sa iti mentii stabilitatea!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic