Horoscop zilnic. Marti, 9 martie

Marti, 09 Martie 2021, ora 07:00
8808 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 9 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Nu este momentul sa te lasi dus/a de val, ci dimpotriva, trebuie sa incepi sa actionezi pentru a devia raul care te-a dus intr-un loc pe care nu-l doresti. Astazi probabil te intrebi de ce faci lucrurile astfel.

TAUR

E o zi buna pentru a incerca sa refaci relatiile care s-au stricat intr-o oarecare masura de problemele aparute cu ceva timp in urma. Poate te-ai indepartat de grupul de prieteni pentru ca ai impresia ca nu au stiut sa te sprijine intr-un moment mai delicat prin care ai trecut.

GEMENI

Este un moment bun pentru a trai o aventura. Ai putea face asta singur/a sau cu o persoana importanta langa tine. Lucrul cel mai important este sa fii mereu atent/a pentru a profita de ofertele la bilete!

RAC

Trebuie sa ai intotdeauna o minte foarte deschisa pentru a trai experiente noi si pentru a dobandi mai multe cunostinte decat ai deja. Este foarte probabil sa fii trimis/a sa urmezi un curs de specializare la locul de munca.

LEU

O persoana care are mare nevoie de tine te va cauta astazi, probabil ca are ceva important sa-ti spuna. Nu-ti face griji cu privire la ceea ce trebuie sa faci a doua zi, acorda-i acestei persoane timpul tau pentru a-ti spune ce se intampla cu ea. Aminteste-ti ca a fost alaturi de tine in multe momente!

FECIOARA

Prietenii vor veni in salvarea ta intr-un moment in care vei avea nevoie. Nu inchide usa si nu te izola atunci cand lucrurile merg prost, ci accepta ajutorul celorlalti!

BALANTA

O persoana foarte importanta te va ajuta sa te implici intr-o afacere la care te-ai gandit de mult timp, accepta aceasta optiune, vei reusi. O iubire ascunsa trebuie sa iasa la suprafata!

SCORPION

Daca viata pare sa te fi indepartat de ceva ce ti-ai dorit, depinde de tine sa faci eforturile necesare pentru a ajunge acolo si pentru a realiza ce ti-ai propus. Nu totul cade din cer!

SAGETATOR

In ceea ce priveste dragostea, anumite dificultati incep sa apara. Este vorba de comportamentul unuia dintre voi. Daca este vorba despre tine, gandeste-te sa faci unele schimbari care sa ajute. Ai o receptivitate redusa pentru a asculta dorintele si grijile celorlalti oameni din viata ta.

CAPRICORN

Astazi te vei simti foarte creativ/a, asa ca nu ezita sa faci ceea ce simti. Mergand intr-un loc care te inspira, cum ar fi marea sau padurea, ti-ai putea limpezi mintea pentru a putea functiona din nou bine.

VARSATOR

Astazi trebuie sa porti o conversatie serioasa cu partenerul/a de viata despre conditiile pe care ti le pune pentru a continua relatia. Aminteste-ti ca atunci cand cineva vrea sa te schimbe, trebuie sa schimbi persoana, nu pe tine!

PESTI

O persoana care cauta pe cineva cu trasaturile tale pentru un loc de munca, ti-ar putea oferi o mare oportunitate de a te dezvolta si de a-ti imbunatati abilitatile in domeniul in care te dezvolti profesional. Profita de sansa!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic