Horoscop zilnic. Marti, 8 septembrie

Marti, 08 Septembrie 2020, ora 07:00
9545 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 8 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Este o zi buna pentru a te apropia de partenerul/a de viata si pentru a consolida relatia. Te vei vedea nevoit/a sa faci cheltuieli mari. Un CV bun iti poate deschide multe usi, ocupa-te de asta!

TAUR

Vei fi interesat/a de o persoana greu de cucerit. Incearca sa iti achiti datoriile cat mai repede. De asemenea, fii precaut/a la locul de munca, altfel vei strica tot ce ai construit pana acum.

GEMENI

Evita astazi companiile proaste si nu te lasa manipulat/a de persoanele pe care nu le cunosti prea bine. De asemenea, ai grija cu sanatatea, gatul ti-ar putea provoca disconfort.

RAC

Un admirator va fi astazi prea insistent, vorbeste cu el! Traversezi un moment financiar bun. La locul de munca, performanta ta va fi recompensata. Fereste-te de sedentarism, spatele tau ar putea avea de suferit!

LEU

O persoana interesata de tine te va cauta astazi, comunica deschis cu aceasta. Orice actiune pe care o faci si are legatura cu banii va fi decisiva. Te vei confrunta cu migrene cauzate de oboseala.

FECIOARA

Opiniile altor persoane te vor ajuta in dragoste. O noua relatie pare promitatoare. Vei avea parte de situatii foarte amuzante la locul de munca. Daca spre seara te simti agitat/a, citeste o carte si relaxeaza-te!

BALANTA

Stabilitatea a aparut in viata ta odata cu persoana iubita. Problemele financiare fac parte din trecut. Buna dispozitie iti va deschide multe usi la locul de munca. Calatoriile sunt favorizate.

SCORPION

Este o zi buna pentru a rezolva unele probleme de dragoste mai vechi. De asemenea, este momentul perfect pentru investitii. La serviciu, vei avea parte de o zi destul de monotona.

SAGETATOR

Exista riscul ca astazi sa ai parte de o dezamagire amoroasa. In ceea ce priveste bani, asculta-i pe cei care se pricep la gestionarea lor. Incearca sa te concentrezi mai mult pe munca, pentru ca esti destul de dezorganizat/a.

CAPRICORN

Fii atent/a cu asteptarile tale in dragoste. In ceea ce priveste banii, vei obtine beneficii neasteptate. Activitatea ta profesionala va fi un alt motiv de satisfactie. Acorda o mare importanta odihnei.

VARSATOR

Nu iti pune in pericol relatia actuala pentru a aventura. De asemenea, este un moment prost pentru a te angaja in investitii noi, situatia ta financiara nu iti poate sustine dorintele si ideile.

PESTI

Astazi, sexul opus te va gasi foarte atragator/oare. Cu toate acestea, trebuie sa realizezi ca investesti prea mult in imaginea ta, cheltuind exagerat pe haine. In ceea ce priveste cariera, vei obtine acea promovare mult dorita.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020