Horoscop zilnic. Marti, 8 decembrie

Marti, 08 Decembrie 2020, ora 07:00
6632 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 8 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi va fi distractiva. Bucura-te de sport sau de intalnirile cu prietenii. Activitatile cu copiii vor fi, de asemenea, interesante. Principalul obiectiv este sa iti traiesti viata cum iti place, dar sa fii atent/a, pentru ca imensa ta nevoie de actiune te-ar putea determina sa iei decizii pripite. In ceea ce priveste dragostea, lasa-te ghidat/a de instinct si nu vei fi dezamagit/a.

TAUR

Este o zi excelenta pentru a te distra acasa. Invita-ti prietenii sa beti ceva impreuna si sa vorbiti verzi si uscate. Ai grija sa nu fii prea impulsiv/a si sa vorbesti fara sa gandesti. Vei avea tendinta de a-ti pune problemele in centrul conversatiei, ignorandu-le pe cele ale partenerului/ei. Fii precaut/a atunci cand spui lucruri si accepta diferentele de opinie.

GEMENI

Astazi este o zi buna pentru a incerca activitati noi. De asemenea, fa cunostinta cu gete noi si mergi in locuri noi. Vrei o mai buna intelegere a modului in care functioneaza lumea in ansamblu. Vei avea noroc astazi, acum este momentul sa te astepti la intalniri romantice.

RAC

Gaseste o modalitate de a-ti creste veniturile sau de a castiga niste bani. Ia-ti ideile in serios si vei avea succes. Norocul este de partea ta, vei avea mai multe incredere in tine si asta se va vedea.

LEU

Exista iluzii, greseli sau fantezii nerealiste in aceasta lume pe care ar trebui sa le eviti. Trebuie sa fii cu picioarele pe pamant orice ar fi. Daca ai probleme in dragoste, cere sfatul cuiva care stii ca poate ramane obiectiv.

FECIOARA

Astazi vei reusi sa intelegi mai bine lumea din jurul tau. Vei actiona mult mai previzibil decat de obicei. De asemenea, poti purta conversatii constructive cu cei dragi. Nu ezita sa ceri sfaturi in jurul tau daca simti ca ai nevoie de ajutor.

BALANTA

Aceasta este o zi excelenta pentru a flirta. Vei fi mai curajos/oasa, iar acest lucru iti va aduce beneficii. Nu ezita sa pleci de langa anumite persoane daca nu te simti inteles/easa.

SCORPION

Astazi vei face o impresie fabuloasa sefilor tai, parintilor tai sau altor persoane care conteaza pentru tine. Daca vrei sa faci ceva acolo unde ai nevoie de aprobare sau permisiune, aceasta este ziua ta!

SAGETATOR

Intri intr-o faza noua in care viata ta emotionala iti va aduce cea mai mare satisfactie pe viitor: fii receptiv/a! Idoielile pe care le ai iti epuizeaza energia exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea. Fii mai optimist/a! Acum este momentul sa ai grija e dragoste.

CAPRICORN

Nu ai putea alege o zi mai buna ca asta pentru a purta o discutie importanta. Indiferent despre ce este vorba, abordeaza subiectele care te preocupa si vei iesi triumfator/oare. Fii curajos/oasa si urmeaza-ti scopul!

VARSATOR

Este o zi minunata pentru relatii, in special pentru asociati si prieteni apropiati. In acest moment, acesti oameni sunt mai dispusi sa coopereze si sa faca compromisuri. Vechile visuri ar putea deveni realitate. Trecutul s-ar putea sa se intoarca sau un obstacol din calea ta va fi eliminat.

PESTI

Calatoriile, chiar si cele in interes de serviciu, te vor incanta. Este ziua perfecta pentru a incerca orice fel de activitate noua. Activitatile de grup vor fi binecuvantate, deoarece cooperarea devine mai usoara.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020