Horoscop zilnic. Marti, 7 iulie

Marti, 07 Iulie 2020, ora 07:00
8296 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 7 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In ultimele luni, e posibil sa fi trecut printr-una dintre cele mai intense perioade din acest an. Acum este momentul pentru odihna fizica si psihica. O persoana apropiata iti ofera sfaturi bune.

TAUR

Ziua de astazi iti ofera o oaza de calm si liniste. Astrele te sfatuiesc sa eviti sa iei decizii importante sau sa faci achizitii mari. Cu cat esti mai prudent/a, cu atat viitorul tau va fi mai stabil.

GEMENI

Astazi va fi o zi buna, dar nu ar trebui sa te astepti la minuni. Acum este timpul pentru vindecare. In saptamanile urmatoare, iti vei recupera complet linistea sufleteasca si conditia fizica printr-o dieta si un stil de viata mai bun.

RAC

Astazi iti vei gasi curajul de a te confrunta cu anumite probleme tulburatoare in ceea ce priveste dragostea. Daca incerci sa obtii atentia cuiva, ar trebui sa fii mai putin subtil/a si sa treci direct la subiect. Astrele te ajuta sa transmiti exact ceea ce simti.

LEU

Persoana visurilor tale ar putea aparea undeva unde nu te astepti astazi. Amandoi va veti da seama ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Lasa-te purtat/a de val pentru a gasi fericirea.

FECIOARA

Inca nu ai finalizat unele proiecte pe care ti le-ai propus. Astazi, e posibil sa te confrunti cu oblgatii morale si sa rezolvi probleme tehnice, ceea ce te determina sa te abati putin de la planurile tale. Din fericire, astrele iti dau o mana de ajutor spre seara.

BALANTA

Exista timp pentru toate. Universul iti reaminteste ca trebuie sa faci loc in viata ta pentru ceea ce iti place, dar si pentru ce nu iti place. Fiecare situatie prin care treci are un rost si poate fi o lectie importanta.

SCORPION

E posibil sa fie nevoie sa depui un efort mai mare decat in mod normal pentru a scapa de unele vicii sau obiceiuri inradacinate deja. Un eveniment social, posibil legat de munca ta, ar putea sa devina ceva mai interesant decat te asteptai.

SAGETATOR

Realitatea nu este intotdeauna la fel de captivanta pe cat ti-ai dori sa fie. Rareori privesti lucrurile in detaliu, pentru ca detaliile nu te intereseaza. Dar, daca te uiti in jurul tau, vei descoperi ceva extrem de interesant.

CAPRICORN

Astazi ai putea avea parte de o intalnire importanta care sa te avertizeze cu privire la prezenta unei persoane foarte speciala. Poate ar fi bine sa lasi trecutul in urma si sa iti incerci din nou norocul in dragoste.

VARSATOR

Astrele te determina sa faci unele ajustari in ceea ce priveste ambitiile tale. Poate vrei sa-ti schimbi profesial sau cercul de prieteni. Acest lucru este mai complicat decat ai putea crede, deoarece lumea ta actuala este o extensie a ta. Esti atras de ceea ce este familiar.

PESTI

Nu are rost sa te ascunzi de o anumita persoana astazi, actioneaza fara teama si fara indoieli. E posibil ca un fost partener sa incerce sa iti dea viata peste cap. Daca il infrunti, sansele ca acesta sa te dezechilibreze sunt foarte mici.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #zilnic, #astre, #iubire, #dragoste, #noroc, #bani , #Horoscop 2020