Horoscop zilnic. Marti, 4 august

Marti, 04 August 2020, ora 07:00
8631 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 4 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi vei obtine rezultate excelente la locul de munca sau in afaceri. Daca lupti, vei reusi. In ceea ce priveste dragostea, puterea ta de seductie creste si vei avea sansa sa gasesti pe cineva care sa te accepte asa cum esti.

TAUR

O schimbare de planuri inopinanta iti va zgudui lumea. Din fericire, te vei adapta rapid. In ceea ce priveste iubirea, se creeaza o armonie izbitoare care aprinde dorinta si promoveaza apropierea.

GEMENI

Iti doresti sa iti faci treaba, dar vei fi intrerupt/a de apeluri si vizite neasteptate. In ceea ce priveste dragostea, persoana iubita va fi destul de irascibila, insa va incerca sa nu exagereze.

RAC

Asatazi vei gasi o modalitate ingenioasa de a face fata cheltuielilor suplimentare. De asemenea, vei primi o propunere interesanta pe plan profesional. In ceea ce priveste dragostea, ai parte de indoieli si indecizie. Cei din jurul tau iti complica mai mult relatia decat sa ajute.

LEU

Proiectul pe care il ai in minte iti va oferi astazi o mare satisfactie. Stilul tau de viata se va imbunatati. In ceea ce priveste dragostea, vei trai momente intense. Acestea iti vor indica daca relatia in care esti implicat/a va fi una stabila sau temporara.

FECIOARA

Incearca sa fii in pas cu tot ce este nou in materie de afaceri. Norocul este de partea ta. In ceea ce priveste dragostea, atitudinea egoista va crea o atmosfera rece in cuplu. Deschide-ti inima si asculta!

BALANTA

Prea multe pretentii ii indeparteaza pe cei din jurul tau. Este intelept sa actionezi umil si sa asculti mai mult. In ceea ce priveste dragostea, un gest neasteptat te va surprinde si, in curand, atmosfera din cuplu se va imbunatati.

SCORPION

Rivalii tai sunt nervosi, iar din asta reiese ca iti merge destul de bine pe plan profesional. In ceea ce priveste dragostea, flirtul va avea rezultatele pe care ti le doresti. Daca esti implica/a intr-o relatie serioasa, vor fi discutii.

SAGETATOR

Astazi este momentul perfect sa cauti o solutie pentru a-ti proteja economiile. In ceea ce priveste dragostea, o confuzie se lamureste si dorinta din cuplu se reaprinde.

CAPRICORN

La locul de munca, simti ca ai tot dreptul de a blama lucruri si situatii pe care le consideri nedrepte. In ceea ce priveste dragostea, atitudinea tandra a partenerului de viata iti face inima sa bata cu putere. Atmosfera din cuplu este armonioasa.

VARSATOR

Astazi vor aparea indicii ca urmeaza sa faci o calatorie de afaceri promitatoare. Renunta la indoieli! In ceea ce priveste dragostea, un flirt nevinovat se poate transforma intr-o poveste de iubire patimasa.

PESTI

Trebuie sa eviti cheltuielile de prisos. Situatia ta financiara este precara. In ceea ce priveste dragostea, asteptarile tale se prabusesc si realitatea te loveste izbitor.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020