Horoscop zilnic. Marti, 30 iunie

Marti, 30 Iunie 2020, ora 07:00
7221 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 30 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astrele sunt de partea ta astazi si iti aduc motivatia de care ai nevoie pentru a face pace cu cei din jurul tau. Este foarte important pentru tine sa te intelegi bine cu ceilalti si acum esti dispus/a sa faci compromisuri pentru asta.

TAUR

Energia care va predomina astazi te va ajuta sa te simti in ton cu ceea ce se intampla in jurul tau. Conversatiile purtate cu prietenii despre dorinte si ispite iti fac o deosebita placere.

GEMENI

Avand grija de aspectul tau fizic, vei fi mereu atractiv/a in ochii celor din jur. Frumusetea ta te poate ajuta sa obtii ceea ce iti doresti, pentru ca, astfel, increderea in tine creste si actionezi cu mai mult curaj.

RAC

Astrele iti vor oferi o bucurie speciala astazi. Vei fi surprins/a de un sentiment deosebit cand vei intelege ca nu ai nevoie de nimic din exterior daca ai armonie in suflet. Muzica relaxanta si meditatia te vor ajuta sa atingi echilibrul de care ai nevoie.

LEU

Te trezesti cu dorinta de a pune punct singuratatii si te vei mobiliza pentru a intalni oameni noi. Va fi destul de usor sa te conectezi cu ceilalti si, de asemenea, sa ii intelegi si sa te pui in locul lor.

FECIOARA

Traversezi o perioada favorabila pe plan sentimental. Ai toate sansele sa intalnesti pe cineva care te face sa te simti bine si, in acelasi timp, care scoate la iveala o latura pe care nu stiai ca o ai.

BALANTA

Calitatea ta principala este bunatatea fata de cei care au nevoie de ajutor. Astazi vei face acte de caritate cu cei nevoias, oferindu-le mancare si imbracaminte. Nu vei cauta niciun fel de recunoastere, lucru demn de admirat.

SCORPION

Sa-i ajuti pe ceilalti astazi iti va umple sufletul de bucurie. Ii vei multumi Universului pentru oportunitatea pe care ti-a oferit-o de a da o mana de ajutor. Nimic nu este despre tine astazi, ci despre ceilalti.

SAGETATOR

Latura ta creativa iese in evidenta astazi. Acest lucru te va ajuta in special pe plan amoros. Vei fi romantic/a si mult mai capabil/a de a-i iubi si a-i atrage pe altii. Primul pas este sa iti exprimi sincer sentimentele.

CAPRICORN

Lasa totul sa curga natural si toate vor functiona cum trebuie astazi. Activitatile pe care le vei avea te vor face sa te simti foarte bine. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa acorzi o mai mare atentie sanatatii.

VARSATOR

Ziua de astazi este perfecta pentru relaxare. Te vei bucura de tot altfel decat in mod obisnuit. Lenea va pune stapanire pe tine si nu trebuie sa te simti vinovat/a pentru asta. Meriti astfel de momente din cand in cand!

PESTI

Astazi vei reusi sa renunti la perfectiune si analiza. Indrazneste sa te bucuri de liniste si sa te odihnesti, pur si simplu, nefacand nimic. Putina nepasare e necesara din cand in cand.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #zilnic, #astre, #bani, #dragoste, #noroc , #Horoscop 2020