Horoscop zilnic. Marti, 29 iunie

Marti, 29 Iunie 2021, ora 07:00
9061 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 29 iunie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi ar trebui sa te asiguri ca iti acorzi putin timp pentru tine si doar pentru tine. Trebuie sa meditezi asupra sexualitatii si sentimentelor tale. Daca ai senzatia ca te sufoci, acesta poate fi un semn sigur ca trebuie sa te izolezi putin.

TAUR

Daca solutia la problemele tale nu pare evidenta, nu ezita sa ceri sfatul oamenilor din jurul tau. Sensibilitatea ta de peste zis este propice pentru realizarea unor mari obiective, dar adevarul este ca totul va fi mai usor daca te simti sustinut/a.

GEMENI

Inspiratia ta este fructuoasa si creativitatea ta este in alerta. Daca ai o sensibilitate artistica, acesta este momentul pentru a incepe sa scrii. Aici va fi refugiul pentru singuratatea ta. Lasa-ti cuvintele sa iasa din stiloul tau si profita la maximum de aceasta terapie.

RAC

Astazi va trebui sa fii singur/a. Mereu esti inconjurat/a de oameni, dar ai nevoie si sa fii singur/a pentru a te regasi. Trebuie sa iti asculti inima. Cu activitate constanta in jurul tau, nu ai timp sa iti incarci bateriile.

LEU

Astazi ar trebui sa te impotrivesti dorintei cumplite de a nu face nimic, cel putin la locul de munca. Dupa ce termini ce ai de facut, te poti distra cat vrei. Dar, daca nu o vei face, te vei simti vinovat si poti avea si probleme.

FECIOARA

Iti aperi independenta cu dintii, dar, uneori, trebuie facute compromisuri pentru a evita conflictele. Incearca sa-ti imparti timpul liber in asa fel incat sa ii impaci pe cei dragi, dar si pe tine.

BALANTA

Activitatile sociale vor fi astazi in centrul preocuparilor tale. Adevarul este ca nu duci lipsa de prieteni, asa ca gasirea unuia disponibil pentru tine nu ar trebui sa puna probleme. Daca esti implicat/a intr-o relatie, aceasta seara ar putea fi ideala pentru o cina romantica.

SCORPION

Astazi s-ar putea spune ca integritatea ta va fi de nepretuit in ochii tai. Acest sentiment ar putea aparea dintr-o lovitura pe care o primesti sau o acuzatie care ti se pare nedreapta. A ramane demn in orice circumstanta este o atitudine pe care o stapanesti perfect.

SAGETATOR

Profita de aceasta zi pentru a lua legatura cu o persoana care iti lipseste. Desi poate parea dificil la inceput, te vei simti mult mai bine mai tarziu. Sun-o sau scrie-i un mesaj, spune-i cat de dor iti e de ea si ca vrei sa va reluati relatia. Este mai bine sa iti exprimi sentimentele decat sa le suprimi.

CAPRICORN

Ar putea fi ziua perfecta pentru a-ti lua partenerul/a, copiii sau prietenii la o plimbare de seara. Dupa munca, ai nevoie sa te relaxezi si ai nevoie sa te incarci cu iubirea celor dragi. Si la fel si ei!

VARSATOR

Astazi exista schimbari in aer. Esti intr-o forma foarte buna si dinamismul tau te face sa te apuci serios de treaba, indiferent despre ce este vorba. Profita de acest curaj regasit pentru a scapa de rutina!

PESTI

Adevarul e ca astazi ai atat de multe calorii de ars, incat ai putea face fata oricarei provocari. Ai toate sansele sa iti atingi obiectivele cu energia si optimismul de care dai dovada.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic