Horoscop zilnic. Marti, 27 aprilie

Marti, 27 Aprilie 2021, ora 07:00
9515 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 27 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Bunatatea deschide multe usi, mai ales pe cea a iubirii. Trebuie sa iti gestionezi mai bine banii daca vrei sa iti cumperi o locuinta. Nu te grabi cu ofertele de locuri de munca. Disconfortul fizic sta la panda, ai grija!

TAUR

Daca esti in cautarea unei relatii stabile, trebuie sa incerci sa mai lasi de la tine. Cand vine vorba de bani, asculta cunoscatorii. Incearca sa lucrezi in mod ordonat in ciuda termenelor limita. Sanatate optima, dar protejeaza-te de curent!

GEMENI

In dragoste, ai nevoie de mai multa comunicare. Este momentul potrivit pentru a face investitii mici. Nu trata munca ca si cand ar fi totul! Dieta ta zilnica este haotica, ai grija de tine!

RAC

Planifica-ti viitorul impreuna cu partenerul/a de viata. Banii pe care ii astepti vor ajunge la tine la ora preconizata. Fii atent/a, lucrezi prea multe ore la rand. Daca te-a ajuns oboseala, incearca sa faci plimbari mai dese.

LEU

Relatia in care esti implicat/a traverseaza cel mai linistit moment de pana acum. Trebuie sa gasesti noi modalitati de a castiga bani. Indoielile tale profesionale vor fi clarificate astazi. Plimbarile in aer liber sunt intotdeauna o idee buna.

FECIOARA

Vei trece cu usurinta de la prietenie la iubire. Daca astepti sa te implici intr-o afacere, fa-o astazi. Vei primi vesti care iti vor schimba pozitiv viata profesionala. Ai grija de tine chiar si atunci cand te simti perfect!

BALANTA

Astazi vei simti o anumita nostalgie pentru o iubire pierduta. Nu lua decizii financiare pripite. Mediul de lucru va fi relaxant. Mananca mai mult, una e sa tii o dieta si alta sa te infometezi!

SCORPION

Ai grija de persoana iubita si asculta-i mai des sfaturile. Incearca sa nu lasi tentatiile sa iti prabuseasca bugetul. La locul de munca, pasesti pe un teren ferm si nu lasi nimic la voia intamplarii.

SAGETATOR

In viata ta apar oameni interesanti. Traiesti ca un rege, iti poti permite orice datorita situatiei tale financiare. Nu lasa stresul zilnic sa iti dea dureri de cap!

CAPRICORN

Viata ta sentimentala se imbunatateste. Planifica-ti cheltuielile si analizeaza-ti prioritatile. La locul de munca, ziua va fi monotona. Un disconfort usor te ameninta.

VARSATOR

Exista pericolul sa te desparti de partenerul/a de viata. Fii atent/a la banii tai, desi nu exista riscuri evidente. Rutina continua la locul de munca, dar nu fi neglijent/a! Atentie la dieta pe care ai adoptat-o!

PESTI

Daca ai un/o partener/a, vorbeste-i clar pentru a imbunatati situatia dintre voi. Din punct de vedere financiar, fii atent/a la cheltuieli. Nu-i lasa pe colegii tai sa iti stric munca. O baie fierbinte tarziu in noapte te va scapa de stres.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic