Horoscop zilnic. Marti, 23 martie

Marti, 23 Martie 2021, ora 07:00
9800 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 23 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi nu o sa te simti deloc in apele tale si din aceasta cauza, si randamentul tau la locul de munca va fi destul de scazut. Daca simti ca nu te descurci, apeleaza la ajutorul colegilor tai! Cu siguranta ti-l vor oferi cu zambetul pe buze!

TAUR

Astazi o sa faci o cheltuiala mai mare dar absolut necesara pentru familia ta. In consecinta, cei dragi vor intelege ca trebuie sa se abtina si ei de la anumite mofturi/capricii, cel putin pentru o perioada.

GEMENI

Ziua va incepe intr-un mod obisnuit pentru tine, dar in jurul pranzului vei primi un telefon neasteptat care va precipita lucrurile. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa iei decizii bazate exclusiv pe ratiune!

RAC

Desi ai impresia ca le stii pe toate in domeniul in care activezi, o sa constati ca lucrurile nu stau deloc asa. Continua sa citesti si sa te interesezi despre noile inventii cu incidenta in domeniul tau de activitate pentru ca astfel, iti poti usura sarcinile de la job!

LEU

Daca o persoana te-a suparat foarte rau in trecut, acum e momentul sa ingropati securea razboiului si sa o luati de la capat. Lasa deoparte orgoliul si incearca sa devii mai prietenos/prietenoasa, mai ales cu persoanele care ti-au fost apropiate in trecut!

FECIOARA

In aceasta dimineata o sa asisti la o discutie foarte importanta, care iti poate influenta parcursul tau profesional. Daca trebuie sa faci o investitie riscanta, cel mai bine e sa te sfatuiesti cu cat mai multe persoane inainte de a lua o astfel de decizie!

BALANTA

Astazi, norocul va fi de partea ta si vei obtine un castig important fara sa depui un efort prea mare. Totusi, nu trebuie sa te culci pe o ureche si sa renunti la vigilenta, pentru ca facand acest lucru, risti sa irosesti toate avantajele pe care le-ai obtinut pana acum!

SCORPION

Ziua aceasta va veni cu un risc crescut de accidentare pentru tine, mai ales daca faci anumite activitati cu gandul la altceva. Daca esti pasionat de ciclism, nu uita sa porti intotdeauna casca de protectie!

SAGETATOR

Relatia ta sentimentala nu functioneaza la parametri normali? Inainte sa ii reprosezi ceva jumatatii tale, gandeste-te daca nu cumva ai facut tu o eroare, sau vreun gest nepotrivit! De cele mai multe ori, vina este comuna!

CAPRICORN

Nu ezita sa te imprumuti de la prieteni/rude daca ai nevoie urgenta de bani! Chiar daca este putin jenant, este de preferat sa apelezi la cunostinte decat sa semnezi un contract de credit impovarator!

VARSATOR

Ca sa te distrezi mai mult, poti sa iti petreci timpul tau liber in compania prietenilor ori practicand sportul tau preferat! In niciun caz nu se recomanda sa ramai singur/a in aceasta zi!

PESTI

In prima parte a zilei o sa primesti reprosuri serioase de la o persoana necunoscuta. Chiar daca esti tentat/a sa ii raspunzi intr-o maniera urata, cel mai bine e sa nu o faci si sa demonstrezi astfel care este diferenta de educatie dintre voi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic