Horoscop zilnic. Marti, 22 decembrie

Marti, 22 Decembrie 2020, ora 07:00
9169 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 22 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua aceasta o sa ai de rezolvat o problema foarte importanta: cadourile pentru cei dragi! Daca esti familiarizat cu cumparaturile on-line, ar fi o solutie sa alegi lucruri frumoase din comfortul canapelei tale! Astfel, vei reusi sa eviti si aglomeratia din aceasta perioada...

TAUR

E posibil ca astazi sa te simti mai rau decat de obicei, iar lucrul acesta sa te ingrijoreze intr-o oarecare masura. Urmeaza sfaturile medicului tau curant si pana la imbunatatirea starii tale, stai cat mai mult timp in pat!

GEMENI

Chiar daca nu stii sa fi avut vreo cearta recenta cu partenerul tau, pare ca acesta si-a modificat complet atitudinea fata de tine. Cel mai important e sa discutati sincer si sa tineti cont de nevoile celuilalt daca vreti sa va salvati relatia!

RAC

Dupa o perioada destul de stabila din punct de vedere financiar, se pare ca ai ajuns din nou la fundul sacului. Totusi, nu te grabi sa contractezi imprumuturi pentru ca apoi, o sa iti fie foarte greu sa le rambursezi!

LEU

Ai aflat ca unul dintre colegii tai are o problema personala cu tine? Discuta sincer cu acesta si provoaca-l sa-ti spuna in fata ceea ce gandeste! Atunci cand vor fi date cartile pe fata, veti stii sa va evitati reciproc!

FECIOARA

Ziua aceasta va fi foarte buna pentru tine, mai ales din punct de vedere personal. Practic, copiii sau parintii nu vor mai conteni cu laudele la adresa ta si vor gasi modalitati foarte inventive ca sa iti atraga atentia. Raspunde-le cu aceeasi moneda!

BALANTA

Daca astazi vei face o vizita la medic, e important sa ii spui absolut tot ceea ce simti. Chiar si cel mai mic simptom, pe care il consideri neimportant, poate ajuta la stabilirea unui diagnostic! Pastreaza-ti optimismul, o sa iti revii complet cat de curand!

SCORPION

Pentru tine, nu se va intampla nimic notabil astazi. Practic, dupa o zi obisnuita la locul de munca, vei reveni la rutina ta de acasa. Daca vrei sa condimentezi putin lucrurile, nu te sfii sa incerci lucruri noi in pat alaturi de partenerul tau!

SAGETATOR

Esti destul de linistit/a astazi, iar acesta nu e neaparat un semn bun. Avand in vedere ca sarbatorile sunt aproape si tu nu ai facut nimic ca sa te pregatesti, s-ar putea sa te simti cumva jenat/a. Din fericire, ai alaturi cative prieteni buni care sunt dispusi sa iti dea o mana de ajutor.

CAPRICORN

Daca seful tau intentioneaza sa te tina peste program iar tu ai alte planuri, incearca sa gasesti intelegere la acesta si sa il rogi sa implice un alt coleg de-al tau. Daca vei stii cum sa pui problema, sigur vei obtine un raspuns favorabil.

VARSATOR

Nu te mai stresa atat de mult pentru perioada ce va urma! A sosit momentul sa te relaxezi cu adevarat, la fel ca in copilarie, iar cel mai bun exemplu ar fi sa urmaresti desenele animate preferate. Sigur iti va face bine sa te transpui in cea mai fericita perioada a vietii tale!

PESTI

In prima parte a zilei o sa fii foarte atent/a la ceea ce ai de rezolvat la serviciu si din aceasta cauza, nu o sa permiti niciunei persoane sa te deranjeze. Din fericire, aceasta stare nu va dura prea mult si o sa redevii tu dupa masa de pranz.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020