Horoscop zilnic. Marti, 21 iulie

Marti, 21 Iulie 2020, ora 07:00
7752 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 21 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Abtine-te de la dezbateri cu oricine. Astazi nu merita sa iti bati capul incercand sa convingi pe cineva ca greseste. Universul te va inspiti si te va face sa-ti pierzi cumpatul, dar nu ceda!

TAUR

Astazi va fi o zi grea din toata punctele de vedere. Cu toate acestea, nu te descuraja, maine norocul va aparea in calea ta si va schimba situatia.

GEMENI

Asuma-ti riscuri si urmeaza-ti instincul. Nu iti fie frica sa pornesti intr-o noua aventura, uneori trebuie sa iesi din zona de confort. In ceea ce priveste dragostea, arata ce simti si cere-ti iertare daca este cazul.

RAC

Astazi va fi o zi ciudata in ceea ce priveste munca. Ai incredere in opinia colegilor si totul va fi bine. In ceea ce priveste dragostea, daca esti singur/a, vei avea oportunitatea de a gasi persoana potrivita.

LEU

S-ar putea sa fie nevoie sa iei o pauza in ceea ce priveste atat viata sentimentala, cat si profesionala. Nu iti face griji, relaxeaza-te si lasa lucrurile sa curga de la sine astazi.

FECIOARA

Principalul tau obiectiv trebuie actualizat. Esti mult mai sensibil/a decat de obicei, iar acest lucru poate deveni o probleme cu un membru al familiei.

BALANTA

Stresul si presiunea de la locul de munca incep sa te copleseasca. Incearca sa te relaxezi astazi. Daca te vei afunda in griji, situatia se va inrautati.

SCORPION

Te asteapta cateva zile pline si presante la locul de munca. Ia-o usor astazi! In ceea ce priveste dragostea, nu-ti neglija partenerul. Fa-ti timp pentru a-i da chiar si cateva mesaje.

SAGETATOR

Norocul iti zambeste. Profita de ziua de astazi si incearca sa derulezi proiectele pe care le ai in minte. A sosit momentul sa-ti oferi acel capriciu pe care ti-l doresti atat de mult.

CAPRICORN

Incetineste putin ritmul astazi. Te simti destul de obosit/a din cauza lipsei de deconectare de care te privezi. Profita de fiecare minut liber pentru a putea sa iti reincarci bateriile.

VARSATOR

O surpriza la serviciu iti va reda entuziasmul pentru munca ta. Spre seara vor aparea schimbari pe plan social si nu vor fi deloc benefice. Relatia cu o persoana importanta se va deteriora sau rupe definitiv.

PESTI

Relatiile familiale vor fi afectate din cauza timpului limitat pe care i-l dedici. Daca esti singur/a, nu inceta sa cauti persoana potrivita, deoarece aceasta e mai aproape decat crezi.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020