Horoscop zilnic. Marti, 18 mai

Marti, 18 Mai 2021, ora 07:00
6696 citiri
Horoscop zilnic. Marti, 18 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Tenacitatea ta va fi cea mai buna arma pentru a obtine succesul. Va trebui sa fii pregatit/a pentru schimbari pentru ca vei avea parte de multe evenimente neprevazute astazi. Cu toate acestea, intri intr-un ciclu plin de pozitivitate si vei putea depasi toate provocarile.

TAUR

Astazi poate exista o oarecare tensiune intre tine si partenerul/a de viata din cauza stresului acumulat in ultimele zile. Nu ii acorda prea multa importanta, deoarece nu are o baza serioasa. De asemenea, incepe sa pui deoparte niste bani!

GEMENI

Farmecul personal si sensibilitatea ta vor fi la cote maxime astazi, in special acest ultim aspect. Atat de mult incat cineva te poate rani cu vorbe neimportante pe care le poti pune prea mult la suflet. Evita sa te superi sau sa te simti prost in legatura cu unele comentarii menite sa te raneasca.

RAC

Astazi, uita de certurile pe care le-ai avut cu persoana iubita si da o sansa iubirii. Fa-ti curatenie in suflet, de asta ai nevoie acum. Daca esti in cautarea unei relatii serioase, dragostea iti va zambi, dar nu va veni la tine din inertie, va trebui sa o cauti.

LEU

S-ar putea sa te trezesti cu o dispozitie proasta astazi, dar nu va dura mult. E o zi buna pentru a-ti petrece timpul cu familie si cei dragi, partener/a sau copii. De asemenea, spre seara, vei primi vesti bune legate de munca.

FECIOARA

Trebuie sa vrei sa-ti asumi schimbari care sa te avantajeze. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, vei experimenta schimbari si pe acest plan. Pastreaza-ti vitalitatea si optimismul, deoarece daca stii cum sa joci, vei atinge succesul si fericirea.

BALANTA

O perioada lunga de experiente mai ales pozitive incepe pentru tine astazi. Iti vei aminti de ea cu zambetul pana la urechi. Cu toate acestea, astazi poti intalni o persoana barfitoare care iti va extrage un secret intim fara ca tu sa observi. Fii foarte atent/a, altfel vei regreta mai tarziu.

SCORPION

Incearca sa atenuezi orice tensiune pe care o ai cu partenerul/a, deoarece relatia voastra poate functiona mult mai bine. Esti capabil/a sa transformi multe lucruri si acum ai in fata o situatie care cere acest lucru. Astrele te sfatuiesc sa te distrezi putin mai mult, nu lua viata atat de in serios!

SAGETATOR

Incepi ziua bine. Inventivitatea si mintea ta stralucitoare, impreuna cu dorinta de a inova si de a progresa, te ajuta sa gasesti noi modalitati de a-ti desfasura munca. O calatorie in interes profesional iti va spori bunastarea economica si, de asemenea, cea familiala, deoarece va avea un impact direct asupra acesteia.

CAPRICORN

In dragoste, te afli intr-o etapa plina de indoieli. Dar, daca treci printr-o criza acum, aceasta iti va deschide ochii si te va face sa apreciezi mai mult ceea ce ai langa tine. Relatia ta va fi favorizata. Acum ai capacitatea de a depasi toate provocarile.

VARSATOR

Astazi ai liber sa arati cat de talentat/a esti. Vei fi subiectul zilei si vei primi complimente de la sexul opus, care iti va reafirma increderea de sine. Apreciaza-te mai mult pentru ca ai resursele necesare pentru a realiza ceea ce iti propui.

PESTI

Aspectul de care trebui sa ai grija astazi este ca esti prea stricta cu ceilalti si chiar si cu tine. Nu impune atatea limite si vei fi mai fericit/a. Te afli intr-o etapa de prosperitate in dragoste, iar in jurul tau este si va fi si mai multa armonie.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic